Https://www.youtube.com/......tps?/watch
Sunt multi prieteni de 2 lei. Numai la vreo petrecere si cand ai bani. Ia sa nu le dai de baut sa vezi cum dispar. Cheama-i ca ai ceva de lucru la casa si vezi cati vin. Da ia sa-i chemi la o petrecere sa vezi cum nu mai incap in casa.
Am trecut si eu prin asta. Cel mai dureros este atunci cand iti pui toata increderea in acea persoana. Nu ai decat sa mergi mai departe cu capul sus. Oricum dupa ce iti faci o familie, prietenii nu vor mai conta asa mult.
Nu vreau familie gen! Eu vreau doar o iubita ca sa fiu doar asa in relatie
Am trecut și eu prin asta, sinceră să fiu nu ai în cine să te crezi astăzi îți poate fi prieten mâine dușman. Nu prea mai există să ai prieteni în ziua de azi Dar o să vezi că o să apară și noi prieteni și poate vor fi altfel?
Poate! Niciodata nu e bine sa ai prieteni prea apropiati, gen să vă intalniti zi de zi, prietenia multă strică! Replica aia:Mai răruț că-i mai drăguț! Sa nu faci greseala să ii spui un secret că după el le intoarce impotriva ta!
Ceea ce gândești, asta atragi. Dacă asta crezi, generalizezi după o singură experiență cu un om, asta vei întâlni și mai departe. În primul rând trebuie să îți analizezi comportamentul tău, să vezi ce greșești. Faptul că ai vorbit pe cineva pe la spate nu e ok, iar bătaie era să iei din cauza vorbelor sau faptelor tale, nu din cauza prietenului. Există o lege în univers ce se numește Karma. Și ea acționează negreșit. Totodată faptul că te deranjează părerea altora despre tine /fizicul tău, înseamnă că nu ai încredere în tine. O părere a cuiva nu înseamnă adevărul. De ce te afectează?
Din cauza lui x era sa-mi iau bătaie ca l am înjurat pe y și l am bârfit... asta nu ți se pare victimizare? Când aduci injurii și calomnii oamenilor, gândește te și la consecințele faptelor tale!
Asa sunt prieteni din ziua de azi. Și eu sunt pățit cu doi amici care mi-au trădat încrederea.
Asa patesc si eu. Nici mie nu imi plac manele, dar peste tot doar manele auzi, toti le promoveaza... Societate de rahat
Tu gen Asculti Trap?
Eu Ascult Marko Glass,Ares, Ian, Azteca, Rar nane, Jo Klass etc
"că mă afectează" nu este un răspuns, și nu mie trebuie să îmi răspunzi, ci ție. Sunt niște întrebări la care trebuie să îți răspunzi tu singur, și cea mai importanta întrebare este "de ce!?"
Daaa, exista prieteni, chiar dacă mai rari! O sa-l găsești si pe cel potrivit pentru tine la un moment dat. Eu am doua prietene bune, una din grădiniță, una din gimnaziu. Ne certam uneori atat de rau, dar ne împăcat de fiecare dată. Cum stiu ca inca mai exista prieteni? Pentru ca simt ca multi spunem ca avem unele persoane care ne completează. Faptul ca lucrurile nu au funcționat cu prietenul tău nu trebuie sa te descurajeze, ci trebuie s-o privești ca pe o experiență de pe urma căreia ai invatat de ce gen de persoane trebuie sa te ferești. Faptul ca el nu a fost un prieten bun nu inseamna ca nu exista prieteni. Uneori tindem să proiectăm persoanele care ne-au supărat in toti ceilalti din jurul nostru si sa nu mai avem incredere in oameni. Lucrurile nu stau așa. Experimentează cu mai multe persoane, incearca sa te apropii si la un moment dat vei reusi sa găsești acea persoana pe care s-o poti numi "prieten".
In ziua de azi prietenia prea multa strica.Replica aia:Mai rarut ca-i mai dragut! Asa aveam si eu un prieten bun si acum suntem dusmani! In fiecare zi stateam, ne jucam mergeam eu la el, el la mine, dormeam unul la altul!
Asa si cu gagicile, mi-a zis mama ca ca daca imi fac o prietena sa nu ies cu ea in fiecare zi ca dupa o sa ma plictisesc de ea!
Eu ies si vorbesc cu prietena mea zi de zi si foarte rar ne certam (sunt fata). Cat despre o relație cu cineva, la un moment dat o sa vina de la sine sa vrei sa-ti petreci tot timpul cu acea persoana. Daca te vei plictisi, atunci inseamna ca nu ea este persoana potrivita pentru tine. Dacă te apropii prea mult de cineva, nu inseamna neaparat ca veti deveni dușmani sau ca nu va functiona relatia dintre voi. Este doar parerea mea.