| markusisred a întrebat:

Salutari am 15 ani și am pierdut vreo 1000 de lei la pariuri sportive credeți ca dacă acum ma las definitiv pana la o vârsta gen 18 ani când sunt și eu major o sa îi pot recupera atunci ușor ușor de la pariuri?

9 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Lasati-le băi dracului de pariuri. Munciți cinstit dacă vreți bani.

| just4ubr2015 a răspuns:

Daca bagi ca prostu unde nu trebuie daca bagai de exemplu ca bate echipa x aveai cota 2 x1000 lei si iti dublai suma
cand vrei sa parieri sunt siteuri cu ponturi mai uitate si acolo sau mai intreaba si nu juca mai mult decat te tine buzunarul

| Salvadore1889 a răspuns:

Salut.
1000 de lei e o sumă mică pentru o lecție importantă. Prin faptul că te gândești să te lași (chiar și pentru o perioadă limitată) arată că înțelegi că pariurile sunt o problemă.
Banii aceștia nu îi vei mai recupera și cu cât accepți lucrul ăsta mai repede cu atât va fi mai bine pentru tine.
Dacă vrei să înțelegi mai bine fenomenul ăsta, caută pe net și vezi de fapt ca doar în jur de 3 la sută din oamenii care pariază constant câștigă, restul de 97 la sută sunt în pierdere și pe măsură ce continuă să parieze pierderile lor sunt tot mai mari.
În acest moment este o campanie împotriva pariurilor și a jocurilor de noroc de orice fel. Poți să cauți de exemplu povestea actorului Alex Bogdan (îl știi sigur de la tv sau de pe net) și vezi câți bani a pierdut.

Răspuns utilizator avertizat
| markusisred explică (pentru Violleta2022):

Banii aceia nu i-am furat, erau de la rudele mele care îmi mai dau câte 100 lei când ma vad și vin in România

| 199onur7 a răspuns:

Lasa prostile astea o sati distrugă viata nu mao mergeți in asa locuri nu se alege nimic de viata voastra asa si nici nu ajungeți nica ieri daca dati bani pe aparate si cu*ve nu mai faceți asta o sa va distrugeti vietile sunt famili care am trai o luna de zile cu bani aia si ar avea ce pune pe masa iar voi ii faceți praf pe cu*ve si aparate o sa se lege prafu de voi asa o sa vedeți

Răspuns utilizator avertizat
| markusisred explică (pentru Violleta2022):

Omule,acești bani i-am strâns in vara asta de la rudele și părinții mei de ziua mea când am împlinit exact 15 ani iar din Octombrie începeam din banii ăștia strânși sa pun cate 5-10 lei pe un bilet și am ajuns sa pun 100-200 și așa mi S-au dus toți banii strânși in vara 2022

| Klaudinaaaaaklau200201 a răspuns:

Potoleste-te cu prostiile astea. Nu exista castiguri și jocuri de noroc. Astea sunt pura păcăleală pentru a atrage persoanele naive. Sunt oameni care au pierdut tot datorită pariurilor, nu îți distruge tinerețea și viitorul pe niste prostii. Mai bine fă-ți poftele, poți cheltui bani și în alte moduri in care te poți alege cu ceva. Cat despre recuperat, povesti, cu cât bagi mai mult te afunzi și mai tare in patima jocurilor și ai să te trezești că incepi sa vinzi bunuri, să furi din casa că sa ai ce baga in pariuri. Lăsat-o pe alții să se distrugă, ai toată viața înainte și măcar învăța ceva din greșelile tale. Succes