| BeHappyOriceArFi a întrebat:

Salutari!
Imi place foarte mult de o fata(foarte draguta) si nu prea stiu ce sa fac.
Eu m-am gandit sa o intreb intr-o zi daca vrea sa ma ajute la matematica findca nu inteleg ceva, in pauza,si in caz de accepta si ramanem in pauza sa invatam m-am gandit sa ii zic ca treaba cu matematica era doar o scuza ca sa pot sa raman singur cu ea,ca sa pot sa o cunosc mai bine.
Problema este ca nu stiu daca am sa o pot impresiona(intr-un mod dragut) cu treaba asta si mai ales nu stiu cum sa incep conversatia cu ea in momentul acela,adica nu stiu cum sa ii pun intrabarile,findca nu vrea sa ii fac un interogatoriu vreau sa fiu mai subtil.
Mersi!

P.S Daca mai aveti nevoie de vreun detaliu despre mine sau ceva, zice-ti tongue

8 răspunsuri:
| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, mai intai eu te-as sfatui sa o urmaresti cat mai mult indeaproape, cu timpul ea iti va observa atentia ta asupra ei. Sa nu o jignesti cu nimic. Sa o pazesti de rai facatori. Protectia ta, o va face sa inteleaga ca iti este pe plac, si va intra ea in vorba cu tine cu siguranta. Bafta!

| foreveryou a răspuns:

Pai daca vine vorba de ceva, intrebi, discuti, complimenteazo, si din chestiile astea poate, poate ajungeti sa ajungeti si la alte subiecte mai interesante. pentru inceput vorbeste cu ea pe fb, telefon ( fa rost de numarul ei ) sa nu-ti fie prea rusine cand o sa fiti singuri, doar voi 2.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte bună ideea ta. Doar că ar fi bine să nu vă deranjeze nimeni în pauza aia, pentru a putea purta o conversaţie adevărată, fără întreruperi grosolane.

Cât despre întrebări, ele oricum vor suna a interogatoriu, orice ai face, din moment ce o opreşti în pauză pentru a o cunoaşte mai bine.

| BeHappyOriceArFi explică (pentru Daalalifnuunalif):

Te refer sa ma holbez la ea mereu? laughing
Sau cum?

| BeHappyOriceArFi explică (pentru foreveryou):

Sincer sa fiu, ma pot controla si pot vorbesc cu ea foarte linistit, faza este ca ma pierd in momentele de "pauza" sau mereu ma stresez ca nu o sa stiu ce sa ii zic dupa ce vorbeste ea, si cel mai e ca mi se intampla treburi de astea cu toata lumea, si cu prietenii. straight face

| BeHappyOriceArFi explică (pentru anonim_4396):

Iti garantez ca nu ne deranjeaza nimeni, poate prietenele ei cu care sta si
la toaleta...

| Daalalifnuunalif a răspuns (pentru BeHappyOriceArFi):

Poate nu stiu, aici depinde de ce fel de fata este ea. Nu se stie ce o poate deranja, fetele sunt mult mai sensibile, mai gingase ca baietii. Baietii in general nu sunt asa ca fetele, ei sunt asa mai din topor.

| foreveryou a răspuns (pentru BeHappyOriceArFi):

Ai putea sa exersezi chestia asta, cu alte tipe de care ti-ar fi rusine sa le abordezi, incearca asta, dupa o sa-ti fie mai simplu in momentele acelea de pauzawinking