| costi900 a întrebat:

Salutari la totii, am o problema nu-mi place nimic la mine pur si simplu mi-e rusine sa ies pe strada si tot timpul imi imaginez cand trec pe langa cineva ca in gandul lui ma critica pur si simplu nu mai pot mai e si scoala de asta nu mai vorbesc in vacanta stau cate 2-3 saptamani inchis in casa nu ca nu as avea prieteni sa ies dar pur si simplu gandesc ca un negativist tot timpul in viata chiar nu stiu ce voi ajunge, la scoala sunt praf, imediat intru in clasa 12 si ma tot gandesc ca sunt un prost nici macar tabla inmultiri n-o stiu, am probleme mari nici macar nu pot gandi sa rezolv o problema de cls 5, ce sa mai zic,nu-mi place chiar deloc cum arat, numanui nu-i place de mine(ma refer la fete)chiar daca consider ca sunt un om bun, bine acum fetele sunt ...nu mai stiu ce sa zic cred ca am ghinion la tot si am ajuns chiar sa mi se para ceva normal sa te sinucizi, sunt un om visator dar tot degeaba sunt pesimist orice as face si nu mai suport sa traiesc asa si in fiecare zi repet ca viata e nedreapta si nu mai merita.

sper sa intelegeti ceva, am scris ceam avut pe suflet momentan ca oricum mai am foarte multe probleme

12 răspunsuri:
| Broadband a răspuns:

Pai si prietenii tai ce zic? ti-au spus cumva in fata ca esti urat? sau nu zic nimic, treaba asta o consideri tu, asa ti se pare tie, dar nimeni nu e perfect, toti au defecte si crede-ma sinuciderea nu e o solutie, nu vrei sa putrezesti la 2m in pamant in timp ce altii se bucura de viata..cum ar fi sa vezi din iad tot ce se intampla pe pamant si sa zici, ba ce prost am fost ca m-am sinucis, ai vrea sa te intorci dar treaba asta n-ai so mai vezi in veci

| Weyland a răspuns:

Niciodată n-am înţeles de ce oamenii vor să se sinucidă.

Dacă vrei să mori, în mod evident nu-ţi pasă de nimic şi de nimeni. Pentru că dacă există cineva care ţine la tine, ţie nu-ţi pasă de ei sau de faptul că-i răneşti şi nu există absolut nimeni de care să-ţi pese.

Deci decât să te sinucizi, de ce nu pleci? Pleacă din pivniţă, pleacă din casă, pleacă din ţară. Du-te într-o aventură. Petrece-ţi timpul făcând ceva foarte tare, cum ar fi să dai de urmele teroriştilor. Du-te şi fi James Bond. Du-te şi vânează rechini cu harponul. Pericol? Dă-l în mă-sa, înainte de asta te confruntai cu o certitudine 100% a morţii, acum eşti chiar în siguranţă.

Câteodată aş vrea să fiu sinucigaş. Mi-aş scoate ţeava din gură şi aş îndrepta-o spre cer şi aş începe o revoluţie. M-aş muta în Barcelona, aş trece prin toate barurile, m-aş cupla cu toate tipele, boli venerice - cui dracu-i pasă?

Şi atunci când voi termina, poate n-aş vrea să mă sinucid, pentru că am văzut cât de frumoasă poate fi lumea.

| VladGH a răspuns:

Ma oameni buni voi ce traiti pentru altcineva? Pentru parerile altora? Fiecare are un rost in viata asta, urit, prost, nespalat toti au loc in fericire. Nu dispera mai baiate fii barbat. Clar, la nimeni nu te poti baga in suflet dar fa ceva ma, nu sta numai cu gindul la sinucidere. Sunt lucruri mult mai interesante de facut, de la care prinzi o deosebita placere. Trebuie sa faci ceva cu care sa cuceresti pe toti, uimestii, sa apari in fata oamenilor cu surprize. Bafta!

| DomnulSarma a răspuns:

Ma' copile, inchide ochii si spune in gand: "Cine sunt eu? Pentru ce sunt in viata?"Gandeste-te bine si ai sa vezi ca pana la urma o sa vezi numai cele bune despre tine.Ha'...Fete? Nu-ti face griji, omu' isi gaseste jumatatea cand e cu adevarat pregatit.Si termina-te cu prostiile astea cu sinuciderea.Nu te-ai gandit ca daca te sinucizi, parintii tai nu o sa faca la fel? Doamne, copii astia...

| LeviaThan666 a răspuns:

Hmm...o situatie delicata,in primul rand nu ar trebui sa iti pese de ce zic alti, la cati prosti sunt pe lume de nu avem loc de ei, ne judeca si din nimic, viata ar trebui traita de aia ti-a fost data sa o treiesti si sa nu iti pese de cum esti judecat, si in legatura cu scoala te crezi tu ''prost'' sau nu vr sa inveti pe bune acum, am trecut si eu prin din astea de aia aveam o lama in pachetul cu cartistraight face si sincer am fost prost facand asta. si fetele conteaza sa fi placut de 1000 de fete? o sa gasesti o fata care sa te placa pentru cine esti, nu curve din ziua de azi si la faza cu sinucisul. pe bune ai 18 ani ai toate viata in fata nu stii ce iti rezerva viata! O zi buna sa ai si ai grija ce faci ^_^

| Broadband a răspuns (pentru Weyland):

Tocmai asta e si ideea bravo frumos raspuns, daca stai inchis in casa, izolat de lume normal ca iti vin ganduri de sinucidere, du-te intr-o calatorie prin alta tara, sa cunosti oameni, sa vezi viata pe alte meleaguri si al dracu daca iti mai arde de sinucidere, te gandesti : ba ce prost as fi fost daca ma omoramwinking bun raspuns bravo

| costi900 explică:

Nah nimeni nu mi-a zis nimic poate e doar in capu meu? ma rog tot cred ca n-am ce face in viata ma doare capu numai cand ma gandesc si vorbesc serios chiar ma doare

| Broadband a răspuns (pentru costi900):

Trebuie sa existe ceva, gandeste-te ca unii ar da orice sa traiasca si tu vrei sa mori, de ce orbii nu se sinucid? ce rost mai ai in viata daca nu poti vedea?
de ce invalizii ( cei cu maini, picioare amputate, in scaune cu rotile) ei de ce nu se sinucid? decat o viata ca aia mai bine sa mor nu? isi continua viata asa cum e sortita. tu un om sanatos, cu de toate, ai calculator, net, tv, ai o casa nu stai pe strazi in canale, esti liber sa te plimbi, sa cunosti oameni, nu esti inchis la puscarie pe toata viata, esti liber sa faci ce vrei ( ma rog aproape tot) si vrei sa te omori. pentru ce? daca te sinucizi nu rezolvi problemele, mai bine cauta o solutie, cauta sa vorbesti cu cineva urgent, spune-i toate problemele ce te framanta.

| costi900 explică (pentru Broadband):

Pai daca as orbi sau as ramane fara un picior sau o mana ce rost mai are? eu nici macar nu mas mai puteaa gandi ca merita si as faceo direct, si sti ceva? am tot ce-mi trebuie? calculator, net, tv o casa? nu sti chiar nimic de fapt e mult mai rau
de fapt chiar nu am nimic un pc pe care il am de 3 ani si care s-a stricat 3 taste, n-am nici mouse de 3 ani si daca sar strica si pcu nu cred ca o sa mai am vreodata asa ceva, net si tv da am n-am nimic de zis, casa? n-am avut niciodata o casa stau numai in chirie si viata e nasoala chiar nu am nimic in viata ce pot face?

Imi place sa visez ca voi ajunge cineva dar in sufletul meu stiu ca nu e posibil visul e tot ce mai am, pun o melodie si imi imaginez o viata decenta dar apoi cand deschid ochii si realizez ca e imposibil mie atat de ciuda, am atata stres in cap ca orice incerc sa rezolv in minte numai durere am in cap

Am ajuns sa stau noaptea treaz si sa dorm ziua chiar nu stiu de ce pur si simplu nu mai imi place ziua sa vad sau sa aud oameni, imi place mai mult sa stau noaptea la filme si sa-mi imaginez alta viata

| crazypop a răspuns:

Salut barosane, a trecut ceva timp si cred ca ti-e mai bine.
Daca nu, priveste viata ca pe o oportunitate, ca ceva care vrei din toata inima sa obtii, creaza-ti un vis al tau sa devii cel mai bun om, sa ajuti oameni sau sa devii cel mai bun actor sau cel mai bun fotograf, incearca multe din astea sau mai e varianta cu gaseste-ti o prietena o fata explica-i totul despre tine, ofera-i toata dragostea ta, dar mai intai cunoaste-o ca sa ii poti oferi toata dragostea ta si o sa ai pentru cine sa lupti si sa traiesti, multa bafta fratioare te pup mult;*