Bravo! Orice ai face, este alegerea ta si este buna important este sa fii decisa. Cu placere :*
Trebuie sa te decizi ce vrei sa faci. Daca îl placi, nu e nimic gresit, daca nu, la fel. Însă încearcă sa fii mai constanta. Cerceteaza-ti sentimentele. Nici lui nu ii face bine sa fii asa oscilanta si nici tie. Partial stiu cum e si stiu ca nu e usor. Daca nu îl placi, spune-i in fata fara rusine si teama. Daca îl placi, trebuie sa devii constienta de faptul ca o relatie la distanta este mai greu de intretinut. Orice ei alege, încearcă sa fii constanta (trebuie sa faci diferenta dintre pasiunea oarba si dragostea adevarata pentru ca dragostea adevarata rezista si la distanta însă pasiunea oarba se aprinde cand esti cu persoana respectiva in rest o uiti). Si daca îl placi cu adevarat încearcă sa te concentrezi pe alte lucruri nu sa stai toata ziua plângând dupa el si dorindu-ti sa vina. Vorbeste cu el însă incearca sa ai si alte activitati in afara de a vorbi si a te gândi mereu la el. Sper ca te-am ajutat. Succes!