| MeGustaaaaa a întrebat:

Saluti sunt miruna si am 6 ani si am intrat pe contul la sora mea sa va intreb ceva si abia am invatat sa scriu si pe calclator abia de o saptamana intrebarea mea este daca mos craciun exisa stiti eu nu stiu ce sa cred deci ziceti adevarul multumesc mult si i zic la sora mea sa caute raspunsrile voastre

13 răspunsuri:
| V1kkY a răspuns:

Dupa parerea meu mos craciunn nu exista, fiindaca daca ar exista de ce nnu ar veni si pe la mine

| CSelly a răspuns:

Pai eu stiu adevarul dar nu vreau sa te supar! esti prea mica sa afli.dar nu stiu sa iti spun? o sa afli cand o sa fii mai mare! o sati zica parintii.(nu exista)funda?

| valentynrobert a răspuns (pentru CSelly):

Esti rea intr-un fel iai stricat visele fetitei! Dar asta e pana la urma masu o fi existat candva daca n-ar fi existat de unde am sti de el! Deci...

| MeGustaaaaa explică:

Hei! Sarbatori fericite! Multumesc ca ati raspuns! Happy X-Mas!

| MeGustaaaaa explică:

Hei! Sarbatori fericite! Multumesc ca ati raspuns! Happy X-Mas! Sunt sora mai mare!

| CSelly a răspuns (pentru valentynrobert):

Cati ani ai ? 5?

| MeGustaaaaa explică (pentru CSelly):

Eu? Adica ai raspuns pentru valentynrobert scuze...dar doar asa eu am 16 ani...Sora mea are 6 sti.

| CSelly a răspuns (pentru MeGustaaaaa):

Da! multi inainte! sper ca sora ta nu s-a suparat de adevar nu?

Nu...Mi-a spus acum sa iti multumesc...Ea crede ca e un copilas matur.Si asa si este in unele privinte.

| CSelly a răspuns (pentru MeGustaaaaa):

Of ce bine! incepeam sa am regrete.dar ce au spus parintii tai cand au afat ca Miruna nu crede in mos craciun? sa creasca mare si tu si ea...va pup!

Exact...Au spus ca exista dar pana la urma au recunoscut si ei.

| valentynrobert a răspuns (pentru CSelly):

Aşi zice ceva de v i t a de m ă t a sa ma iei de ciocan.

| CSelly a răspuns (pentru valentynrobert):

taci! nu stiu cum iti permiti sa vb asa cu o fata nerusinatule! mai ales pe net