Eu imi cumpar caietele dupa ce incepe scoala ca sa stiu cate si de ce fel trebuie sa iau
Buna, iti vor da profesorii indicatii, eu din pacate nu stiu sigur k nu mai sunt in a 7 a, bafta la scoala...
Depinde de cerintele profesorilor. Unii cer caiet de teme diferot de cel de clasa, altii nu. Teoretic, dupa numarul de materii ar trebui sa iti ajunga dar nu se stie. Astepta pana iti vor da ei indicatii. Apoi vei mai putea cumpara.
Bafta in noul an scolar!
Psihoyounger
Nu cred depinde de profesor sunt unii care iti cer 2 caiete unu de teme si unul de casa.
Mai bine astepti sa incepi scoala sa vezi ce materii ai. O sa-ti mai trebuieasca si caiet de geografie(special pentru asa ceva), de biologie, muzica
Ca sa fii sigura ca iti iei ce trebuie pentru scoala.
Iti ajund in caz ca iti cer altvceva cum ar fi caiete studentzesc iti poti cumpara pe urma iar pe astea le poti folosi pe parcursul anului
Stai ca iti zic eu...(am trecut a 8a)
deci:
1.romana.2 caiete
2. engleza. 2caiete
3.franceza.2 caiete
4. un optional (eu am avut informatica). 1 caiet
5.mate.2..mie mi-a cerut 4. 2 algebra 2 geometrie. unu de algebra teme unu in clasa.si unu de geometrie teme si unul clasa
6.fizica.2 caiete
7.chimie.2 caiete
8.biologie.1
9.cultura civica. 2
10.istorie.1
11.religie...1
12.geografie.1
13.desen.
14.muzica.1
15. sport.
16.educatie tehnologica. 1
deci caiete cu liniii- 12
cu patratele-8. eu am pus 8 pentru ca am 4 de mate.la tine o sa fie 6 daca iti cere 2 caiete de mate nu 4
si unul de biologie, unul de geografie, unul muzica si bloc de desen
Eu zic ca iti ajung...cu linii iti trebuiesc mai multe...
app si eu trec tot in a7a
Si eu cred ca-ti ajung. oricum fiecare profesor are cerintele lui
o sa mai vezi pe parcurs
Bafta!