| RAmB0666 a întrebat:

Saluut happy
Am avut la scoala o altercatie cu un coleg, din cauza ca, 2 colegii d'ai mei, iau ascuns geanta intr-un sertar, iar acei 2 colegii au dat vina pe mine.
Colegul cu care am avut o altercatie a venit la mine si mi-a spus sa ii spun unde e geanta, iar eu nu stiam, in momentul ala mi-a pus mainile in gat si m-a impins (eu nu l-am vazut nici-o data sa se ia de cineva si am ramas socat).
Problema era ca mi-a spus ca a vrut sa imi dea una si i-am spus ca daca imi dadea una, ar fi iesit urat de tot.
Problema e ca el e slab si nu stie sa se bata, dar are noroc ca e varusu' cu noi in clasa si ala stie, la fel mai are si cativa in spate mai mari ca mine (eu am 16). Si daca era sa ne batem si il bateam sigurat venea cu aia la mine si sarea si varusu' pe mine.
Iar ceilalti colegii au spus ca "vai ca te-ai ca*at pe tine de frica", iar mie nu imi era chiar deloc.
Cum sa evit genul asta e conflicte?
Chiar nu vreau sa ii fac ceva fiindca il cunosc de la gradinita.
Si ma tot macina chestia asta de atunci, de cand s-a intamplat si nu stiu de ce.

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

E aiurea ca ati ajuns la asa ceva de la o gluma proasta. De ce nu i explici ca n ai avut nimic de a face cu geanta lui? Oricum o sa si dea seama singur ca a gresit ca s-a luat de tine. Nici el nu a vrut iti dai seama doar ca ati fost amandoi victimele unei neintelegeri provocate de colegii vostrii rautaciosi. Problema e ca nu prea ai cum sa eviti astfel de conflicte aparute din senin. In cazul asta ai cazut la mijloc nevinovat dar ai facut bine ca nu te ai batut cu el. E si asa destula violenta in scoli chiar nu e cazul sa ingrosi si tu randurile. Nu te mai gandi la episodul asta neplacut tu chiar n ai avut nici o vina. Tu iti vezi de treaba ta si cauti sa te implici cat mai putin fizic si emotional.

1 răspuns:
| RAmB0666 explică (pentru HazelEyes77):

De multe ori pic eu sau anumiti colegii la mijloc in glumele astea, foarte proaste, am incercat sa ii explic ca eu nu stiu unde ii este geanta si el tot o tinea pe a lui ca "Nu ca x-ulescu mi-a spus", lui daca ii spui o minciuna care se vede de la o posta, el tot te crede si nu e ok. De asta am picat eu la mijloc. Sincer nu prea voiam sa ii fac nimic chiar daca m-a luat de gat si chestii de genu', fiindca pana la urma, suntem colegii si prieteni de mici. Multumesc mult de raspuns chiar m-ai ajutat big grin