| RatatuiX a întrebat:

Saluut!
Am si eu o problema, iar aceea este ca:
Am o prietena foarte, foarte buna (eu sunt baiat apropo). Ne cunoastem de mici copii si am fost nedespartiti de atunci.
Nu inteleg de ce cand de fiecare data vorbeste cu un baiat ma simt asa de ciudat crezand ca vorbeste mai mult cu el si se intelege mai bine cu el. Eu tin foarte mult la ea, nespus de mult si ia stie asta, iar ea tine la fel de mult la mine. Doar ca azi mi-a facut o farsa ca ea este impreuna cu un tip destul de detreaba. Iar mie a inceput sa imi bata inima si am inceput sa tremur din cap pana in picioare. SI cand ma gandesc ca ea vorbeste cu alti incep sa ma simt foarte ciudat, incep sa ma simt trist cumva.
Sincer nu stiu ce se petrece, de ce mi se intampla toate chestiile astea, as' dori un raspuns!
Va multumesc!
PS: Imi pare rau pentru greselile de scriere dar ma grabesc cand scriu.

5 răspunsuri:
| Amalia12345678 a răspuns:

"Asa e dragosteaaaaa"

| OldSoul a răspuns:

Gelos, esti gelos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stii sau nu vrei sa recunosti? Te-ai indragostit de ea

| RatatuiX explică (pentru anonim_4396):

Sa zicem intr-un fel. Crede-ma ca nu as' vrea sa stric o prietenie asa de buna cu ea. Poate ea nu ma place si atunci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RatatuiX):

Mda si eu m-am gandit la fel cand am fost intr-o situatie similara cu a ta.N-am vrut sa stric prietenia.Si la ce m-a ajutat? La nimic. Daca ai suficient curaj, spune-i in fata ce simti.Sau fa ca mine si sufera ca prostul.