| TropicalSun a întrebat:

Salz, am o intrebare la care va rog sa-mi raspuneti cat mai repede.Deci,am lv 50 pe metin2.Intr-o zi am cautam pe net niste informatii despre joc etc, in fine, si am dat peste niste poze cu niste shamani(fete) imbracate in niste rochii, ca niste armuri, dar din astea de lv mare( nu e vesmantul moralei, al pisicii oranj sau al baronesei)nici macar ca ala de 66 nu arata, era parca si mai frumoasa, era ca un fel de rochie lunga, bleu, cred ca e de lv 90 sau apropiat... exista asa ceva? am cautat prin metin pe la shopuri si n-am gasit DELOC...cum se numeste armura si de ce v e? si ati putea sa-mi spuneti pe unde se gaseste sau la ce monstru dropeaza? dau fundawinking

Răspuns Câştigător
| Jambooja a răspuns:

Acea armura se mai numeste Armura de Rege (denumirea exact in joc nu o cunosc). Ea se poate face din armura de lvl 66 +9 (armura la +9 va fi de lvl 70). Asa cum ai vazut in filmul postat de post4you trebuie sa mergi in Valea Seungryoung pe insula din stanga jos si acolo te vor astepta cateva personaje implementate sau nu de joc pe serverul tau. Trebuie sa ai un item special (Pamflet Scrima). Acesta ti-l cere in momentul in care armura de 66 +9 doresti sa o faci armura de rege. Ea va deveni de lvl 85 (cred, daca e cum zice Dienu stiua) si va fi +0 (insa apararea pe care ti-o ofera va fi mai mult decat pe placul tau).

Sper ca ti-a fost de ajutor!

4 răspunsuri:
| NoCharachter a răspuns:

Ah, e ultima armura a shamanului, am auzit de ea... e de lvl 85-90. Si, cade doar la lvl mare... Gm-ii au. Iar in shop, nu gasesti.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut

| post4you a răspuns:

Man deci uitate la filmuletul pana la sfarsit caci la inceput nu e ce vrei tu! http://www.youtube.com/watch?v=OKcFyGHqmag
La sfarsit o sa iti apara armura
pe care o cauti tu!

| JacquesAion a răspuns (pentru Jambooja):

Adica posedata sau otel?