anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scuzati ca mai pun odata aceasta ' problema ' a mea, dar voi ma puteti ajuta, Ceauu, am 16 ani si sunt din Bucuresti, sunt singurul baiat sau fata, care n-au mai avut un/o prieten/a de cateva luni bune? am tot incercat sa agat asa, dar nu stiu nu prea mi-am gasit aleasa, nu prea sunt genul meu de fete in zona mea si nu ma atrage niciuna, eu sunt un tip mai sensibil si de fel prind foarte repede drag de o fata, chiar nu stiu dc, sunt genul de baiat care si i-ar da si lacrimiile pentru o fata, poate suna aiurea dar asa sunt eu chiar nu stiu de ce, ce sa fac?, tot incerc sa imi caut sau ceva de genu, dar nu gasesc nici-o persoana.

9 răspunsuri:
| DejaVuDoc a răspuns:

Sunt la fel amice, adica as da orice pentru o fata care merita, in prezent pentru ubita mea, cred ca esti la liceul devreme ce ai 16 ani, uitate la fetele de clasa a IX-a, ele nu stiu cum este la liceul, unele, adica sunt fete acolo inocente, venite de la scoala si sunt fete cuminti, acele fete pot deveni golane cand ajung in a X-a din cauza anturajului, insa daca gasesc un baiat asa ca tine cu suflet mare sigur o sa te iubeasca, caci daca iubesti se simte si se apropie de tine, vezi cunostinte, tipi sau tipe de cunosc fetele de a IX-a, intreaba.i de fete mai cuminti si daca vrea sa.ti faca si tie legatura ca nu e greu, esti barbat pana la urma, chiar daca te deschizi emotional in fata unei fete, vezi ca asta e un avantaj, nu ceva gen "suna aiurea", genul asta de persoana tine mult o relatie pentru ca iubeste si crede in ea, si ti.am zis se simte si isi apropie jumatatea de el caci dragostea este cea mai pura inspiratie, creeaza orice, sper ca am ajutat

| Bubbles a răspuns:

Stai linistit eu am 16 ani si inca nu am avut un prieten pana acum(adica relatia sa dureze mai mult de o noapte). Incearca sa te dai la o fata mai mica decat tine, care nu e increzuta ca ele sunt cele mai usor de agatat

| DonMecanico a răspuns (pentru DejaVuDoc):

Da sunt clasa a-10-a, in special nu vrei rel din liceu, am avut una si s-a sfarsit din cauza colegiilor iei, e aiurea;-j, de aceea ma simt singur, pentru ca eu am nevoie de o fata care sa ma iubeasca si sa fiu fericit langa ea., mersi de sfat si ca mi-ai citit problema.

| DonMecanico a răspuns (pentru Bubbles):

Tu nu ai avut pana acum vreunu, din cauza ca n-ai vrut tu, eu am avut, dar cum am specificat si in problema, n-am mai avut de de cateva luni bune si ma simt singur si aiurea.

| MeritaSaMaiFiuAsa a răspuns:

Wow... Mi-ar fi placut sa fii prietenul meu daca esti asa cum spui aici. Pacat ca stau departe de Bucuresti. Esti exact genul meu. Dar nu esti singurul baiat sa stii. Sfat : Nu te grabi in alegerea unei fete pentru ca daca gresesti vei suferi. Alege cu atentie si sunt 100% sigura ca iti vei gasi o fata pe gustul tau. ♥

| Bubbles a răspuns (pentru DonMecanico):

Pai si incearca sa faci ce ti-am spus. Incearca sa flitrezi cu o fata mai mica decat tine si care nu e fitoasa/increzuta

| DejaVuDoc a răspuns (pentru DonMecanico):

Nu conteaza colegii daca te iubeste cu adevarat, ca si prietena are anturaju de imi vine sa.i bat pe toti, dar daca simte ceva pentru tine nu ii mai pasa de nimeni

| DonMecanico a răspuns (pentru MeritaSaMaiFiuAsa):

Aveam vreun motiv anume sa mint cu ceva? atata timp cat sunt sincer, spun pe fata ce-am de zis, mda, departe., mersi de sfat.

| Nolkyz a răspuns:

Nu ai sa gasesti nici pe TPU. De fapt, nici nu trebuie sa cauti. Vei gasi persoana chiar atunci cand te vei astepta cel mai putin sa o gasesti.