| gabrielaaaaa00 a întrebat:

Se confruntă cineva cu posesivitatea excesivă din partea partenerului? Daca da, ce sfaturi puteti oferi?

11 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Daca nu-ti convine, pleci, pur si simplu. Nu te tine nimeni.
De schimbat te asigur ca nu se va schimba niciodata, te minti singură daca crezi altfel.

| Bondarel99 a răspuns:

Iti dai seama ca daca ajungi sa te casatoresti si sa faci si copii cu el nu vei fi decat o sclava, o carpa, cu care el poate sa faca ce vrea.
Eu nu vad rostul acestei intrebari, ai o singura viata la dispozitie si alegi sa stai cu un astfel de om, cand exista atatia barbati pe lumea asta?

| MademoiselleCosmina a răspuns:

M-am confruntat.
Pana am cedat psihic si m-am despartit de el.
Nu poti avea o relatie cu asemenea persoane.

| gabrielaaaaa00 explică (pentru MademoiselleCosmina):

E greu sa cedezi când este un singur dezavantaj iar restul doar calități...

| Andreeush a răspuns:

Ești fericită lângă el?
Dacă nu, lasă-l.

| Adry05 a răspuns:

Sfaturi... pentru ca tu sau el e prea posesiv?

| gabrielaaaaa00 explică (pentru Adry05):

El

| MademoiselleCosmina a răspuns (pentru gabrielaaaaa00):

Nu crezi ca e de ajuns defectul ala?
Poate sa aiba mii de calitati, daca un singur defect te doboara, ar trebui sa te gandesti mai bine.
Daca o sa rezisti un timp, o sa vezi ca nu poti construi o relatie durabila. Si nu vreau sa mai enumar aici cate se vor intampla, iti vei da seama si singura.

| Adry05 a răspuns (pentru gabrielaaaaa00):

Spune-i ca nu-i sanatos si normal sa faca asta, ca aveti nevoie fiecare de timpul lui si ca daca continua tu nu poti rezista asa pe termen lung asa ca o sa fii nevoita sa renunti la relatie.

| Vichy99 a răspuns:

Eu am pus piciorul in prag si mi am spus părerea mea despre el si când făcea pe cocosul făceam si eu la fel inca stau cu el pentru ca țin la el dar nu l am lăsat sa își bata joc daca nu îi dădeam papucii!

| gabrielaaaaa00 explică (pentru Vichy99):

Nu si bate nimeni joc, e vorba de scandalul dinainte, oricum fac acele lucruri si el trece peste intr-o saptamana