Sall!
Nu ca as avea ceva cu Crestin-Penticostalii, dar eu iti sugerez sa ramai la religia ta
Cum sa faci treaba asta?! :o Daca nu stiai, afla de la mine ca ortodoxia este credinta dreapta? Multi isi doresc sa fi fost botezati in religia asta.Gandeste-te foarte bine cum vei raspunde la "judecata de apoi". Acum, nu ca as avea ceva cu celelalte religii, doar ti-am spus ceea ce stiu si ce cred.Mai bine intrebi un preot(ortodox evident).Ai mare grija, vorbesc serios.Nu te lasa influentat de aparentele "beneficii". Bafta si multa credinta.
Nu e vorba daca se merita sau nu. Aici este vorba despre in cine crezi. Ramai la religia ta, sau daca tot te schimbi de la una la alta mai bine fi ateu.
Preferi sa primeşti sfaturi aici pe TPU, de multe ori de la unii de alta credinţă decât a ta, în loc să întrebi pe un preot, pe duhovnicul tău despre aceste grave problem spirituale prin care treci?
Cunoşti cu adevărat ce înseamnă credinţă, Biserică, transmiterea de har prin Biserica, aceste lucruri lasate ca imperative în Noul Testament? Nu nesocoteşte oare cineva pe Dumnezeu dacă preferă alte rânduieli omeneşti în locul celor stabilite fără în mod exclusiv de El în mijlocul Bisericii şi al Apostolilor?
Fiindca daca nu ai avut credinta in religia ta, nu vei avea in nici una. Asa ca mai bine ateu.
Este important sa ne intoarcem la pocainta sa facem un botez la maturitate ca religie cea penticostala este cea mai aproape de Adevar.
tony98 întreabă: