Ori dai foc la școală, ori inhalezi și vapori de fecale ori te prinde profa ori toate la un loc
Pai, poate sa te prinda aia de servici si dupa ii zice la direrctor/directoare ca tu fumezi in baie si iti cheama cel mai probabil parintii tai la scoala, si ca drept pedeapsa ca tu ai fumat in baie si nu in spatiu liber - (afara) o sa iti scada posibil 2 sau 3 puncte la purtare.
Dar, sunt foarte mici sanse sa te prinda.
Funda?
Si daca nu ma prinde si ii zice careva cuiva si nu are dovezi ce se intampla? sau sa zicem daca trece mult timp de cand am facut ce se intampla?
Ceva bine in nici un caz
Dela mustrare la scaderea notei la purtare!
De ce tocmai la scoala?
Mno "prietenii astia" oricum nu mai fac prostii sper doar sa nu se afle ce a fost in trecut, multumesc pentru raspuns
Poti avea nota scazuta la purtare.
Iti pot chema parintii la scoala.
Tragi in piept toti microbii care sunt in baie.
Sau ma poate ierta pentru ca am facut o doar o data fara sa gandesc, sau poate nu va afla sper
Pentru toti, nu eu am favut asta doar am vorbit ca si cum eu am facut o. eu am facut o si, a facut o un prieten din alt oras pe care vreau sa ol amut ca era speriat, multumesc!
Cred ca da, cu conditia sa nu se mai repete.
Trebuie sa discuti cu diriginta sau directorul.
Poate sa te prinda profa si cheama politie si ai belito...
Politie poate chema parintii tai si mai primesti o amenda. Nu ai voie sa vapezi sau fumezi daca nu ai 18 ani.
https://e-potion.ro/cati-ani-trebuie-sa-ai-ca-sa-vapezi-sau-sa-fumezi/
Ilariailismr întreabă:
anonim_4396 întreabă: