Exact asa mi s-a intamplat si mie dar crede-ma stii ce este cel mai bine sa faci? sa nu ti pese mie nu mi a pasat de nimeni care mi a calcat visele in picioare si stateam singur si asteptam sa mor sau sa se intample o minune.M am trezit intr o dimineata singur acasa si am inceput sa ma privesc in oglinda, imi dedeam seama cate lucruri pot face in viata.cate schimbari pot aduce in lume in fine sa stii ca eu mi am atins visul chiar daca el a fost calcat in picioare de atatea ori si inca ceva o atitudine buna stii care ar fi? fii mereu cu zambetul pe buze sau mereu trist cel putin eu urasc oamenii care lasa sa se vada prea multe emotii si faza cu psihologu nu te ajuta cu nimic decat sa te faca sa te simti prost eu nu am mers niciodata acolo si crede ma ca nu am regretat
Nu ma deranjeaza atitudinea respingatoare, nu imi fac eu griji de tine ci tie singur trebuie sa-ti pese de tine.
Mai bine asculta de sfatul pe cate ti l-a dat @Asclepius ca nu e un sfat rau.
Nu e treaba mea sa stau si sa-ti fac tie morala ca stai degeaba si-ti plangi de mila insa nu crezi ca se merita sa meditezi incotro s-o iei?
Eu de obicei in starile acelea ma jucam niste jocuri pe pc violente pe cat mai violente daca se poate crede-ma te vei elibera sau poti sa iesi noaptea pe strazi sa te plimbi.Eu le prefer pe amandoua in schimb cartile ma pasioneaza doar cand sunt linistit.Si nu uita ce rost are viata daca nu o traiesti? adica fa ceva bun sau fa ceva rau dar nu uita nu trai ca un nimeni pentru ca ca un nimeni o sa mori
Penaaaa1 întreabă: