| ana4745 a întrebat:

Simt ca m-am atasat de un baiat si imi e sa nu ma indragostesc, este ultimul lucru pe care l-as vrea, dar vorba aia, inima nu poti sa o opresti. El e mai touchy, slabiciunea mea ca un baiat sa fie asa. Ceva sfaturi?

4 răspunsuri:
| Razzvan5444006644 a răspuns:

Si ma rog care ar fi motivul pentru care nu ai vrea sa te îndrăgostești? ai părinți stricți, s au poate ai avut o relație în trecut? daca se comporta cum trebuie si e pe placul tau de ce sa nu i dai o șansă

| ana4745 explică (pentru Razzvan5444006644):

Nu vreau sa ma indragostesc pentru ca m-a ranit extrem de mult un baiat in trecut, dar am si alte lucruri mult mai importante pe care trebuie sa ma axez

| Razzvan5444006644 a răspuns (pentru ana4745):

De obicei nu e prea bine sa intri într-o relație daca nu esti tu pregătita,eu zic sa mai aștepți ceva timp sa vezi daca mai ai sentimente pentru el, daca vezi ca tot persistă atunci eu zic sa i dai o șansă, nu toti sunt la fel, acum depinde si de ce simți tu, dar sper sa iei in considerare si răspunsul meu, succeshappy

| Violleta2022 a răspuns:

Atasatul ala este doar imaginar, ca nu te poti atasa de cineva pe care nu-l cunsoti bine, nu esti impreuna cu el si nu ai nici o tangenta.
Nu mai folosi cuvinte pe care nu le intelegi si nu le cunosti sensul.
Poti spune ca simpatizezi un baiat, dar nicium ca te-ai atasat de cineva, care nici macar nu stie ca existi pe lumea asta.