anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Simt ca traiesc degeaba.Consum oxigenul fara niciun scop...

Nu am niciun prieten, cu ai mei nu ma inteleg.iar in ultimul timp ma gandesc la sinucidere

Va rog ceva sfaturi ..sa ies din starea asta! puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| florin616 a răspuns:

Scopul poate fi discutat,viata este o experienta in sine,nu trebuie sa te bati pentru ca esti mai inteligent decat ei, daca nu te inteleg ai tai sau ca nu ai prieteni asta te face interesant, special(am vazut cum te-ai descris in oracol''nematerialist''), ei sunt spalati pe creier si nu pot vedea ce vezi tu, nu au perceptia ta inalta si vasta.Foloseste-ti imaginatia sa evadezi de tot ce te deranjeaza in jurul tau, imagineaza-ti cum totul dispare in jurul tau, imagineaza-ti cat de mici suntem in raport cu universul si numai tu realizezi asta.Tot felul de chesti din astea, deschide-ti mintea la lucruri interesante care sa-ti dea de gandit, de meditat, asculta o muzica mai speciala care sa-ti dea de gandit. Uita-te la clipuri cu universul sa vezi cat de mici suntem.Injura cand simti ca vrei sa te descarci,nu te cenzura pentru comfortul altora,arata-ti partea intunecata,e o parte semnificanta din tine. Spune exact ce gandesti in strafundu mintii, stiu ca esti interesant, arata-le si lor asta, imi sunt adorminte sinapsele la ora asta ca-ti scriam mai mult dar am incredere ca, cu imaginatia o sa reusesti sa iesi din starea ta.Incearca si ceai de sunatoare, te relaxeaza.

11 răspunsuri:
| Csillush a răspuns:

Trist happy incearca sa te gandesti ca altii ar da orice ce ca sa poata sa traiasca.Nu e ok cum gandesti. Nu a niciun prieten? Incearca sa fii mai sociabila,iesi in lume,nu stiu,iar cu ai tai,nu stiu care e problema,dar asta se intampla in orice familie. Incearca sa fii mai ascultatoare, fa ce iti spun,nu te contrazice, sau stai cu ei de vorba, vezi ce si cum. Intrebarea mea este, ce ai rezolva daca te-ai sinucide? Acuma sincer, cum am mai spus unii oameni [ma refer la cei care sunt bolnavi si nu mai au mult] acei oameni ar da orice sa poata sa mai traieasca. Poate te-ar ajuta daca ai merge si la psiholog.

| dyav0litza a răspuns:

Nu gandi asa. e doaro stare temporara prin care toti trecem. trebuie doar sa iti descarci sufletul cuiva care iti poade da si sfaturi. viata este un dar nu il irosi. poti vorbi cu mine daca vrei

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut.
O poveste ca multe altele,e de inteles,unii chiar sunt slabi de inger.
Cred ca ai o varsta destul de mica, altfel nu imi explic de ce gandesti asa.
Pune pe primul loc sanatatea, apoi gandeste-te la ce vrei sa faci.
Un gram de ambitie iti trebuie si o doza de optimism.
Incepe prin a te cunoaste mai bine pe tine insuti.
Vezi ce calitati si defecte ai si acceptate asa cum esti.
Fixeaza-ti in viata niste obiective si lupta sa le indeplinesti.
Realizeaza-te pe plan sentimental, profesional si spiritul si nu o sa mai gandesti asa.
Crezi ca e mai ok sa te plangi in loc sa faci ceva?
Crezi ca sinuciderea e o solutie?
Gandeste-te bine si mediteaza, mereu se gasesc solutii.
Succes!

| YingYang a răspuns:

Esti foarte frumoasa. nu ai dreptu sa te sinucizi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Treci printr-o stare depresiva dar asta a intrat in Viata ta prin rănirea sufletului tau. Depresia e boala sufletului. Cel mai important lucru care trebuie sa il sti este ca Cineva acolo sus te iubeste chiar daca toti din lumea asta nu stie sa se comporte cu tine.
*Evita singuratatea, daca unii nu te baga in seama baga-i tu...
*Iti recomand sa spui la cineva starile prin care treci, si cum ai ajuns in starea asta... Sunt niste Pasii pe care ai pasti ca sa ajungi aici.
*Nu te sinucide ai Viata in fata, Dumnezeu te iubeste incearca sa il chemi prin Rugaciune: Doamne scapa-ma de starea asta, salvează-ma si scapa-ma de planul celui rau. Doamne vreau sa simt iubirea Ta, ajuta-ma sa cred in Tine si in bucuria de a trai!
*Daca simți nevoia sa vorbesti cu cineva poți sa iei legatura cu mine, Email: AlynLPT@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu in trecut am trecut prin stări depresive dar Dumnezeu m-a ajutat ca sa ies din ele.
Am fost rănit, părăsit, abandonat... Etc
Dar dupa ce au trecut starile astea Viata are din nou culoare, este din nou speranta ca va fi mai bine!
*Incearca sa evita singuratatea!
*Incearca sa nu te izolezi sa stai doar in casa, ieși afara, plimba-te, vizitează magazinele, fii între oameni, aleargă.
*Incearca sa faci bine, ajuta pe cineva: (o batranica sa treacă strada, spune o vorba buna, fa-i binele, cumpara o pâine unui flamand... Etc)
*Vorbeste cu cineva tot ce ai pe suflet, toate starile prin care treci, probabil starile astea ti-au venit ca ai fost rănită, si trebuie curatata rana si vindecata.
*Nu iti pierde speranta! Tu ai valoare in ochii lui Dumnezeu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Sunt atee straight face

| Sociopat a răspuns:

Fa rost de prieteni.
Nu mai fi incapatanata si incearca sa-ti intelegi parintii.
Masturbeaza-te.Mai eliberezi din tensiunea/stresul acumulat/a...Sau poti sa plangi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Sociopat):

Plang,in fiecare zi sad...iar cu prietenii,, cam greu,, sunt timida straight face

Răspuns utilizator avertizat
| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!