| marian331 a întrebat:

Simt o atractie fața de o fata de 17 ani eu avand 15 ani, credeti ca am vreo sansa? OFER FUNDA!

13 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Se repeta intrebarea.

| marian331 explică (pentru dullcat):

Stiu

| sammie a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta. Cand ea va face 18 ani nu va vi prea ok sa fiti impreuna, ce nu-ntelegi?

| careestefazafrate a răspuns:

Nu ai șanse

| marian331 explică (pentru sammie):

Voiam sa aud si alte pareri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde. Și eu cunosc un cuplu unde ea avea 16 ani la vremea aceea iar el 14.
Dacă tipa te-ar place și ea, ai avea o șansă.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu ai nici o sansa, fiindca fetele de 17 ani si-au incheiat cresterea si dezvoltarea atat mentala cat si fizica, pe cand tu la 15 anisori nu este inca dezvoltat nici mental si nici fizic, fiindca baietii se dezvolta cu 2-3 ani mai incet decat fetele.

| darrio2007 a răspuns:

Intotdeauna exista o sansa.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cred că nu ai, asta fiindcă întrebi aici. Dacă ai face ceva ca să te vezi cu ea, ca să îi vorbești, ca să te cunoască, ai avea, dar tu nu o să faci asta.

| Elena093 a răspuns:

Nu prea, fetele preferă băieți mai mari sau de vârsta lor.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Îți recomand relațiile cu fetele de vârsta ta, în general fetele mai mari sunt atrase de baietii fie de vârsta lor sau chiar mai mari.
Depinde și ce preferințe are ea și cum te vede.
De ce este greșit să fi cu o fata mai mare?
Într-adevăr înveți lucruri ca orice alt om, doar ca o sa te trateze fie ca vrea, fie ca nu, ca un copil netrecut prin viata.

Plus ca atunci când o sa împlinească 18 lucrurile stau altfel, deja nu prea este nici ok din punct de vedere legal, direct pedofilie.
Plus riscul sa fie luata în ras de alte persoane de vârsta ei pentru aceasta conjuctura.
Evident a simți o atracție și a iubi = doua lucruri diferite, ești totuși încă prea tânăr.

| Cypru13 a răspuns:

Nu pleca urechile la toate parerile care iti taie sansa din fasa, pe motiv de varsta etc. cauta pareri constructive
Bineinteles ca ai sansa ta, tu doar incearca!
Daca nu va fi cu fata asta cu siguranta vei gasi ceva mai bun

| MarianWLF a răspuns:

Salut, te intreb si eu, semanam cu tipa pe care o placi? laughing
Daca tu nu o intrebi direct pe ea, nu ai cum sa afli raspunsul, noi nu avem de unde sa stim, nu exista cale de ocol, daca vrei sa aflii indiferent de rezultat, mergi si vorbeste cu ea.