In aceeasi situatie am fost si eu si abia asteptam sa plec din generala sa scap de glumele lui proaste. Mai bine ai vorbi cu el, i-ai explica de ce a spus lucrurile alea acea fata si ca tu nu ai vrut sa va separati asa, dar ti s-a parut ca asa ii e mai bine lui, deci ai preferat sa fie el fericit in locul tau, deoarece tineai foarte mult la el. Ii poti spune ca te doare ca din cei mai buni prieteni ati ajuns asa.
Ai grija sa nu pari inferioara sau sa para ca cersesti mila, pentru ca o sa si-o ia in cap. Asa mi se pare mie ca gandesc majoritatea baietilor.
Apoi, il poti intreba ce mai face si ii poti spune ca ti-e dor de el ca cel mai bun prieteni si ti-e dor de vremurile in care va spuneati totul. Acum tu iti alegi cuvintele pentru ca tu il cunosti cel mai bine.
Tine-ma la curent si da-mi un mesaj sa imi spui cum a decurs! Sau daca mai ai nevoie de orice altceva, imi poti da un mesaj. Bafta!
Cel mai bine, ar fi sa vorbesti cu el dar, ai nevoie de ceva curaj...si daca tot nu vrea sa te asculte, inseamna ca are orgoliul prea maree...si ar fi bine sa-l uiti pentru ca iti faci mai mult rau
Bafta:*
Vorbeste cu el si spune-i ca ce a spus fata aceea au fost minciuni. Dupa ce ii vei explica totul, poate nu o sa te mai urasca si poate o sa te placa. Sper ca te-am ajutat.Succes!
Buna!
Vorbeste cu el! Nu ai nimic de pierdut, adica daca tot se baga in seama cu tine de ce nu deschizi subiectul asta(adica cel in care ati fost prieteni buni, si minciunile, etc)
Adica daca tot ati fost prieteni, eu zic ca aveti cum sa va impacati.
Bafta, si sper ca te-am ajutat !
Eu zic sa te duci pur si simplu la el si sa-i zici chestii gen: buna, ce faci, etc.Prefa-te ca nu s-a intamplat nimic.Un comportament pozitiv o sa-i demonstreze ca nu esti orgolioasa si ca doresti sa te impaci cu el... daca chiar e orgolios nu o sa te bage in seama, in schimb daca iti raspunde si pare relativ prietenos, e clar ca simte ceva indiferent de cat de nesemnificativ este, pentru tine.In mod normal o sa va impacati daca tu o sa te faci ca ploua, adica de parca nu s-a intamplat nimic si o sa fi prietenoasa... daca el nu te baga in seama, intoarce-i spatele si ignora-l cam vreo 2-3 saptamani(prin ignorat zic ignorat in tot intelesul cuvantului) asa el o sa simta ca ceva nu e ok si in curand o sa-si ceara scuze, crezand ca a greit in fata ta.Atunci tu trebuie sa-i explici ca ce i-a spus fata aia nu a fost adevarat si de aici trebuie sa te descurci singura! Succes!
Ceau, draguto.
Iti dai seama ca el te place?
Te jigneste pentru ca :
este timid, si inca copil ( asa este legea naturii : fetele cresc mai repede ca baietii cu 1-2 ani), si deci inferior tie.
El simte asta, si nu stie cum sa-ti atraga atentia altfel
Nu este vorba de orgolii intre voi. Doar ca nu va sincronizati, chiar daca va placeti unul pe altul.
Mai bine ramaneti prieteni, si o sa vedeti peste 2-3-4 ani ce va fi.
Te-am tzucat, si taie-i glumele proaste de la radacina.
Aceeasi problema era si la mine deci eu am rezolvat-o asa:
acum tu doar trebuie sa-ti ei inima in dinti sa ai un mare curaj sa vorbesti cu el sa-i spui totul in fata dar nu sa mai astepti vreo 2 ani sa-i spui ca tot ce a spus fata aia nu-i drept si ca ea spunea doar din gelozie el nu o sa te creada si inteleaga momental timpu arata tot adevarul va trebui sa astepti dupa ce vorbesti cu el citeva saptamini ba chiar luni pina ce va veni ziua in care o sa te inteleaga si o sasi ceara ertare el de la tine insa trebuie sa faci totul corect ca daca ai facut ceva micut gresit s-a dus totul
succes! daca vrei sa mai sfaturi sau altceva despre tema asta te poti baza pe mine in orice situatie
Mi-ai spus niste lucruri foarte adevarate de parca ai fi sot la momentul de fata. dar multe persoane mi-au spus ca el se comporta asa din simplul fapt ca nu vrea sa "ma piarda". Dar daca m-ar asculta i-as spune cat de mult tin la el si ca nu m-ar pierde daca s-ar impaca cu mine. Din contra. Am incercat pe cat posibil ba sa vorbesc cu el, ba sa fiu indiferenta.
Dar am observat ca daca nu il bag nu ii vorbesc imi vorbeste foarte urat doar ca sa se bage in seama.
Dar cum sa fac sa-i spun ca nu-mi plac glumele lui (adica pe bune. inteleg ca se baga in seama dar ma jigneste)
Si sincer. Daca ma place de ce nu ma intreaba?
M-am gandit ca poate o sa vorbeasca cu altii sau chestii de genul. Ei nu. TIne totul pentru el si nu ii place sa implic pe altcineva in "relatia noastra".
Iti multumesc din inima ca ma ajuti :*
Problema e ca nu sta sa ii explic. Adica ma gandesc poate el crede ca daca sta vorbeasca cu mine eu o sa am impresia ca ma place si de aceea cred canu vrea.
Asa e. Asa se manifesta baietii. Cel mai bine e sa il rogi sa fie serios macar 5 minute si sa te asculte ca nu glumesti.