anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

So there's this boy...

Imi place de acest baiat de o vreme deja. Nu stiam daca sentimentul este reciproc, de aceea nici nu i-am zis nimic la inceput. Asta pana cand ne-am apropiat din ce in ce mai mult, am vorbit mult pe mess/sms-uri, si am avut primul sarut happy Eram in culmea fericirii atunci, insa ma pregateam pentru un concurs si aproape o saptamana nu am vorbit cu el. Stia care este situatia, i-am explicat, sa nu creada ca-l ignor. Imi facem deja planuri cum sa ne petrecem vacanta de iarana imoreuna, sa iesim in oras, la patinoar, etc. Dar, din pacate, chiar in ziua de 25 dec. am aflat de pe fb ca baiatul respectiv "este intr-o relatie cu o alta fata". (frumos mod de a petrece Craciunul.)M-am simit extrem de rau in urmatoarele zile, numai la asta am putut sa ma gandesc.cum am trecut peste asta, cu greu, a urmat petrecerea de revelion la un restaurant. Amandoi aveam sa fim in aceeasi sala, si el era singur (doar cu prietenii lui, nu si prietena). Inca eram suparata pe el, insa incercam sa fac tot posibilul sa ramanem prieteni, ne cunoastem de mult timp si nu as vrea ca acest incident sa ne strice prietenia. Eram toti pe ringul de dans si la o melodie mai romantica m-am luat in brate, m-a tinut de mana, si eu l-am imbratisat. a fost o senzatie atat de extraordinara! Nu m-a sarutat asa cum speram, dar a fost foarte frumos. Dar de atunci iarasi nu am mai vorbit. Eu sunt de felul meu mai timida, nu prea am experienta cu baietii, dar pe el il plac foarte mult. Ce sa fac? m-am gandit ca intr-o seara sa-l invit la o plimbare, sau undeva sa putem sa vorbim doar noi doi si sa-l intreb care este situai intre noi? O sa fiu sincera, o sa ii zic ce simt eu. Ar fi o alegere buna? Sau ce sa fac? Nu mai pot sa astept fara sa stiu ce se intampla cu adevarat. It's killing me! Stiu ca a fost cam lung, dar sper sa ma ajutati. Mersi mult si funda pentru cele mai bune sfaturi!

3 răspunsuri:
| alabalaportocalala a răspuns:

Pai pentru faza cu FB sa stii ca este foarte usor sa faci asta la misto nu trebuie sa o iei in serios neaparatwinkingsi poti vb cu el in multe feluri:puteti sa iesiti la o plimbare(foarte buan ideea)sau la un suc ori daca esti timida si nu vrei sa o faci fata in fata, puteti sa vb la telefon, sa rezolvati "problema"si apoi sa va intalniti(daca se rezolva bine o sa-ti dea el intalnire...probabil)oricum nu fi timida daca-l placi asa de mult pur si simplu vorbiti!winking
paa si mult norocwinking
P.S:mult ai mai scris!laughing

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Draga mea din pacate ar trebui sa fii un pic mai curajoasa sa iti iei inima in dintii si daca e pe mess sa il intrebi ce e intre el si acea fata pentru ca mi se pare dubios sa va sarutati si dupa o saptamana sa se puna cu alta si la fel de revelion sa dansati impreuna pe o melodie romantica si sa nu vina cu iubita lui la revelion mai bine ai vorbi deschis si iai recunoaste sentimentele tale pentru el.Mult noroc si daca e sa imi zici cum a mers dai raspus la aceasta intrebare cu ce a zis.

| DiscoverTheSecret a răspuns (pentru AndreeaSiAndra):

Am vorbit cu el pe mess, nu am vrut sa se intample toata discutia asta fara sa fim fata in fata, dar nu mai aveam rabdare sa astept. I-am zis sincer ce simt, a recunoscut si el ca i-a placut de mine insa dupa ce n-am mai vorbit alea cateva zile, a crezut ca mi-am pierdut interesul fata de el. Oricum, sunt bucuroasa ca macar am avut o discutie sincera si chair daca (oarecum stiam) ca nu o sa fim impreuna, am promis ca ramanem prieteni. Imi va trebui putin timp sa nu ma mai gandesc la el ca "baiatul pe care-l plac", insa asta e.simt ca experienta asta ne-a apropiat mai mult, ne-am cunoscut mai bine si ne-a motivat sa ne fim prieteni mai buni. Si o alta intrebare acum.credeti ca poate exista pur si simplu prietenie intre doua persoane cum suntem noi, privind prin ce am trecut?