Pai pentru faza cu FB sa stii ca este foarte usor sa faci asta la misto nu trebuie sa o iei in serios neaparatsi poti vb cu el in multe feluri:puteti sa iesiti la o plimbare(foarte buan ideea)sau la un suc ori daca esti timida si nu vrei sa o faci fata in fata, puteti sa vb la telefon, sa rezolvati "problema"si apoi sa va intalniti(daca se rezolva bine o sa-ti dea el intalnire...probabil)oricum nu fi timida daca-l placi asa de mult pur si simplu vorbiti!
paa si mult noroc
P.S:mult ai mai scris!
Draga mea din pacate ar trebui sa fii un pic mai curajoasa sa iti iei inima in dintii si daca e pe mess sa il intrebi ce e intre el si acea fata pentru ca mi se pare dubios sa va sarutati si dupa o saptamana sa se puna cu alta si la fel de revelion sa dansati impreuna pe o melodie romantica si sa nu vina cu iubita lui la revelion mai bine ai vorbi deschis si iai recunoaste sentimentele tale pentru el.Mult noroc si daca e sa imi zici cum a mers dai raspus la aceasta intrebare cu ce a zis.
Am vorbit cu el pe mess, nu am vrut sa se intample toata discutia asta fara sa fim fata in fata, dar nu mai aveam rabdare sa astept. I-am zis sincer ce simt, a recunoscut si el ca i-a placut de mine insa dupa ce n-am mai vorbit alea cateva zile, a crezut ca mi-am pierdut interesul fata de el. Oricum, sunt bucuroasa ca macar am avut o discutie sincera si chair daca (oarecum stiam) ca nu o sa fim impreuna, am promis ca ramanem prieteni. Imi va trebui putin timp sa nu ma mai gandesc la el ca "baiatul pe care-l plac", insa asta e.simt ca experienta asta ne-a apropiat mai mult, ne-am cunoscut mai bine si ne-a motivat sa ne fim prieteni mai buni. Si o alta intrebare acum.credeti ca poate exista pur si simplu prietenie intre doua persoane cum suntem noi, privind prin ce am trecut?
VulpeaDinUmbra întreabă: