supadeceapa
| supadeceapa a întrebat:

Spuneti-mi daca vi se pare normal ca un profesor universitar sa fie foarte apropiat de un grup de studente, la modul ca sta numai cu ele, iar la sfarsitul orei se pupa si se iau in brate de zici ca-s cei mai buni prieteni. Eu stiam ca se inteleg bine, dar recent am vazut o faza foarte ciudata. Una dintre fete a ramas la sfarsit, a asteptat sa o ia inainte spre iesire restul gastii, s-a pus fata in fata cu proful, se uitau unul in ochii altuia si apoi s-au luat in brate si au stat asa cateva secunde. Mi-a facut o impresia super... dubioasa. A parut o chestie foarte intima laughing nu stiu cum sa explic. Omul are familie, copii, e o persoana destul de cunoscuta in orasul asta.

Eu oricat as fi de apropiata de un profesor cu 30 de ani mai mare decat mine nu as putea sa ma port asa cu el. Mai ales de fata cu toata lumea.

Ma uitam acum pe lista cu notele de seminar, toata lumea are note mici, mai putin acea gasca. laughing))))

Ati mai vazut asa ceva? laughing E normal sa ai asa o relatie cu un profesor UNIVERSITAR? Eu nici in liceu nu ma purtam asa, si chiar m-am avut bine cu profesorii tineri.

12 răspunsuri:
| noname2021 a răspuns:

Nu e bine absolut deloc, iti dai seama ca gasca aceea are asa note din cauza asta,"pupincuriste" le-as zice eu, cu interese, iar acel om e total imoral.Una e sa te intelegi bine..alta e ce face el, oricum, asa e in ziua de azi, trebuie sa te obisnuiesti pentru ca nimic nu se va schimba..trist nu? Vai si amar.

| mentholinks a răspuns:

Nu ma mira.

| Andreeush a răspuns:

Am mai vazut relatii intre un profesor si o eleva dar din moment ce profesorul respectiv are familie si copii nu mi se pare normal. In primul rand nu e etic o astfel de relatie, mai are si obligatii fata de familie. Este imoral.

| Bondarel99 a răspuns:

In niciun caz nu e normal. Mai sunt si profesori din astia libidinosi trecuti de 50 ani dar nu imi imaginez ce e in capul acestor fete sa ii raspunda la avansuri...
Si la mine in facultate erau profesori de +50 ani necasatoriti care se mai uitau dupa studente dar nu am vazut niciodata nimic mai mult decat o privire. De curiozitate, e facultate privata?

| BotezanDaniel a răspuns:

Salutare! happy Din punctul meu de vedere, ce face acel om este perversiune.Comportamentul fetelor mi se pare normal, mai ales daca el nu reactineaza. Poate sunt mai impulsive, fata de tine, si nu cred neaparat ca e un lucru rau...le plac.In ziua de astazi in dragoste si in razboi, totul e permis.Fiecare lupta pentru el, nimeni nu mai e altruis, si cateodata e bine ca suntem egoisti.Fiecare pentru el, pentru placerea si satisfactia lui.Nu mai e interesat nimeni de moralitate, crede-ma! happy S-au dus acele timpuri. Funda? happy

supadeceapa
| supadeceapa explică (pentru Bondarel99):

Nu, nu e privata.

| Bondarel99 a răspuns (pentru supadeceapa):

Atunci e grav, poate sa fie și dat afara dacă asta ajunge la urechile rectorului.

supadeceapa
| supadeceapa explică (pentru Bondarel99):

Imi dai idei laughing.

| Bondarel99 a răspuns (pentru supadeceapa):

Totuși nu te sfătuiesc sa te bagi pentru ca dacă faci o sesizare numele tău va apărea acolo și nu știi dacă va fi dat afara sau nu laughing
E mafie in unele universități.

| Drimmero a răspuns:

Da, am mai auzit cazuri d-astea cu lingai spre profesori,, iar profesorii sa ii ia in vizorul bun si sa-i treaca examene si multe altele. Cei mai slabi se dau bine cu profesorii stiind ca nu au nicio sansa sa treaca fara.

Nu-ti bate pentru ca in facultati e mafie mare, cei care vor sa faca dreptate vor suferi, iar ceilalti o vor duce bine merci.

| romeo78 a răspuns:

Eu spun dacă vrei să fi liniștit/ă în facultate, mai ales dacă ești la început, te faci că nu vezi! Situația se cunoaște, fi fără grijă! Există, dacă ai auzit legea omertei! Ce crezi că vei păți dacă reclamei această situație? Devii o paria, căci nimeni nu suportă turnătorii!
Nimeni nu greșește decât în momentul în care este o forțare a situației! Dar, atât timp cât nu fac rău nimănui, își vede fiecare de treabă! Are cine face reclamație la nevoie!
Nu e nimeni perfect!
Mai târziu, după facultate se va da la directorul unde lucrează! Nimeni nu o va schimba!
Mai sunt destui profesori pe care vrea să îi corupă!

supadeceapa
| supadeceapa explică:

Cine te-a pus sa-mi dai cerere?