| wannabe a întrebat:

Spuneti-mi o scuza buna pe care sa i-o spun la diriginte pentru a-mi motiva un absent la o ora de geogra. cea mai buna scuza si care ar putea sa mearga primeste fundita

23 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Spune-i ca ai avut probleme personale. Trebuia sa rezolvi ceva si nu puteai rezolva decat atunci. Eu asta ii spuneam. Bine ca eu chiar aveam probleme dar nu conteaza asta.

| Silvia a răspuns:

N-ai avut chef de ora.Simplu.big grin
Serios acum...si eu trebuie sa dau maine o explicatie pentru o absenta la enegleza si imi bat capu` ce sa ii spunhee hee.Dar cred ca o sa ii spun ca m-am simtit rau si de aceea am plecat.Incearca si tu asa.happy

| Silvia a răspuns:

N-ai avut chef de ora.Simplu.big grin
Serios acum...si eu trebuie sa dau maine o explicatie pentru o absenta la enegleza si imi bat capu` ce sa ii spunhee hee. Dar cred ca o sa ii spun ca m-am simtit rau si de aceea am plecat.Incearca si tu asa.happy

| LoveMusic a răspuns:

Nu obisnuiesc sa caut scuze laughing Insa, ai putea sa-i spui ca te-ai simtit rau si a trebuit sa lipsesti deoarece nu puteai sta la ora si o rogi frumos sa iti motiveze "mica" absenta pentru ca nu se v-a mai intampla! Succes!

| Zâmbărici a răspuns:

La mine merge chestia asta:
Mama pleaca la schimbul 2 si nu are cheie happyasta daca ai lipsit dupa ora 12thinkinglaughingkiss

Ai putea sa mai zici ca verisoara s-a simtit rau si a trebuit sa merg repede acasalaughinglaughingkiss

bye bye

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

A trebuit sa iei rezultatele analizelor (asta am folosit-o eu ieri, si a mersbig grin fusesem in piata dupa fructe, ca am dat toti bani sa cumparamlaughing)

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Sau mai bine thinking
Te duci la el, ii zici asa
"Domnule profesor, va rog sa-mi motivati absenta de la ora de geografie deoarece a trebuit sa ma duc dupa rezultatele analizelor" big grin Daca e de treaba te crede oh go on si scapi, daca e mai sever...nu mori cu un absentbig grin

| cipri08 a răspuns:

Te durea maseaua... Cand eram in scoala generala mergea mereu.

| scumpikkk a răspuns:

M-am simtit rau tongue
trebuia sa-mi insotesc bunica la medic, parintii lucrautongue
am programare la medic:p
trebuia sa merg urgent acasa, mama uitase aragazu aprins:p
etc

| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

La mine la scoala big grin spui ca vomitai laughing9tata) nu se simteau bine vezi si uh big grin gaseste laughing)sau ca ati era rau si nu putei veni sau ceva d genu... spui ca mama

| gossipgirl a răspuns:

1.Ai fost la pregatire la nu stiu ce olimpiada (de mate, fizica...) De obicei cand te duci pe la olimpiade poti sa zici asta, ca te-ai dus acasa sa mai repeti cate ceva...
2.Ai fost la ortodont, asta daca ai aparat dentar sau daca nu ai te-ai dus la control pentru un eventual(viitor) aparat dentar big grin

Crede-ma, astea merg intotdeauna!winking

Sucess!

| ramona_5587 a răspuns:

Spune ca te.ai invoit sis totusi ti. a trecut absentza...sau pune pe cineva sa iti scrie motivare pe o foaie. si pui tu semnatura mamei sau tatalui si gata...
sau spui ca ai avut programare la oftalmolog sau la dentist.
sau mergi la medicul de familie si ceri o adeverinta.
sau.nu stiulaughing o absenta in plus sau minusoh go on

| tipaalexandruu a răspuns:

Spune-i ca bunica ta e in spital si te-ai dus la ea sau ca te-a durut capul si a trebui sa stai acasa sau poate alceva incearca ce doresti

| m0nica a răspuns:

Zici ca ai facut vaccinul AH1N1. profesorii toti l.au facut si va aprecia asta

| lixu^^ a răspuns:

Am o colega care mereu cand chiuleste spune ce a fost bolnava. Unii profii chiar inghit asta.Depinde si de caracterul respectivului prof.Cred ca scuza aceasta e cea mai potrivita. Iar daca dirigu' te intelege, e cel mai bine.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Domnule a trebuit sa-l ajut pe bunicul ca i-a adus vin lui tata.Nu-i pacat sa pierzi vreo 10 kg?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai intarziat la ora.sau ai plecat pentru ca ai avut diaree...astea chiar au mers

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Eu cred ca cea mai buna scuza ar fi sa-i spui ca:
1.am fost sa ma vaccinez pentru cancer de col/AH1N1.
2.am fost la magazin si cand am vrit sa intru in scoala, 3 baieti pe care nu-i cunosteam nu m-au lasat sa intru.
3.ai avut o durere groaznica de cap si nu ai putut rezista in galagia de la scoala.
4.sora/fratele/matusa... este in spital(cica toxiinfectie alimentara) si cum mama si tata nu erau disponibili, tu i-ai facut o vizita sa-i duci fructe.
Eu i-am spus doamnei de geografie ca am ajuns dupa ce strigase catalogul si mi-a zis sa-mi motiveze absenta dupa terminarea orei. Si a mers! Poate reusesti si tu cu ceva...
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A deturnat cineva metroul si n-ai avut cum sa ajungi b-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i si tu dirigintelui tau ca ai fost acasa dupa medicamente si ai ramas putin in pat pentru ca nu te simteai bine mie mi-a mers cat mi-a mers dar odata si odata tot te va prinde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Domnule profesor m-am simtit cam rau am vrut sa iau un agocalmin si nu maiam dat seama ca defat am luat un diazepam si am adormit...
daca asta nu merge sa imi spuneti mine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai fost la doctor

| zirix a răspuns:

Ai fost la medicthinking