Spune-i ca ai avut probleme personale. Trebuia sa rezolvi ceva si nu puteai rezolva decat atunci. Eu asta ii spuneam. Bine ca eu chiar aveam probleme dar nu conteaza asta.
N-ai avut chef de ora.Simplu.
Serios acum...si eu trebuie sa dau maine o explicatie pentru o absenta la enegleza si imi bat capu` ce sa ii spun.Dar cred ca o sa ii spun ca m-am simtit rau si de aceea am plecat.Incearca si tu asa.
N-ai avut chef de ora.Simplu.
Serios acum...si eu trebuie sa dau maine o explicatie pentru o absenta la enegleza si imi bat capu` ce sa ii spun. Dar cred ca o sa ii spun ca m-am simtit rau si de aceea am plecat.Incearca si tu asa.
Nu obisnuiesc sa caut scuze Insa, ai putea sa-i spui ca te-ai simtit rau si a trebuit sa lipsesti deoarece nu puteai sta la ora si o rogi frumos sa iti motiveze "mica" absenta pentru ca nu se v-a mai intampla! Succes!
La mine merge chestia asta:
Mama pleaca la schimbul 2 si nu are cheie asta daca ai lipsit dupa ora 12
Ai putea sa mai zici ca verisoara s-a simtit rau si a trebuit sa merg repede acasa
bye bye
A trebuit sa iei rezultatele analizelor (asta am folosit-o eu ieri, si a mers fusesem in piata dupa fructe, ca am dat toti bani sa cumparam)
Sau mai bine
Te duci la el, ii zici asa
"Domnule profesor, va rog sa-mi motivati absenta de la ora de geografie deoarece a trebuit sa ma duc dupa rezultatele analizelor" Daca e de treaba te crede si scapi, daca e mai sever...nu mori cu un absent
M-am simtit rau
trebuia sa-mi insotesc bunica la medic, parintii lucrau
am programare la medic:p
trebuia sa merg urgent acasa, mama uitase aragazu aprins:p
etc
La mine la scoala spui ca vomitai 9tata) nu se simteau bine vezi si uh gaseste )sau ca ati era rau si nu putei veni sau ceva d genu... spui ca mama
1.Ai fost la pregatire la nu stiu ce olimpiada (de mate, fizica...) De obicei cand te duci pe la olimpiade poti sa zici asta, ca te-ai dus acasa sa mai repeti cate ceva...
2.Ai fost la ortodont, asta daca ai aparat dentar sau daca nu ai te-ai dus la control pentru un eventual(viitor) aparat dentar
Crede-ma, astea merg intotdeauna!
Sucess!
Spune ca te.ai invoit sis totusi ti. a trecut absentza...sau pune pe cineva sa iti scrie motivare pe o foaie. si pui tu semnatura mamei sau tatalui si gata...
sau spui ca ai avut programare la oftalmolog sau la dentist.
sau mergi la medicul de familie si ceri o adeverinta.
sau.nu stiu o absenta in plus sau minus
Spune-i ca bunica ta e in spital si te-ai dus la ea sau ca te-a durut capul si a trebui sa stai acasa sau poate alceva incearca ce doresti
Am o colega care mereu cand chiuleste spune ce a fost bolnava. Unii profii chiar inghit asta.Depinde si de caracterul respectivului prof.Cred ca scuza aceasta e cea mai potrivita. Iar daca dirigu' te intelege, e cel mai bine.Bafta!
Buna.
Eu cred ca cea mai buna scuza ar fi sa-i spui ca:
1.am fost sa ma vaccinez pentru cancer de col/AH1N1.
2.am fost la magazin si cand am vrit sa intru in scoala, 3 baieti pe care nu-i cunosteam nu m-au lasat sa intru.
3.ai avut o durere groaznica de cap si nu ai putut rezista in galagia de la scoala.
4.sora/fratele/matusa... este in spital(cica toxiinfectie alimentara) si cum mama si tata nu erau disponibili, tu i-ai facut o vizita sa-i duci fructe.
Eu i-am spus doamnei de geografie ca am ajuns dupa ce strigase catalogul si mi-a zis sa-mi motiveze absenta dupa terminarea orei. Si a mers! Poate reusesti si tu cu ceva...
Succes!