Dilema unei blonde :
-Oare ce sa fac, sa-mi tai venele sau sa mi le las lungi?
Dilema unei blonde insarcinate:
- O fi al meu! N-o fi al meu!
Interbare : Cum se sinucide o blonda?
Raspuns : Se arunca de pe tocuri.
O persoana se naste blonda sau devine blonda?
Se accepta ambele variante, e inuman sa dam vina numai pe parinti!
Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor. La intoarcere, pe una din ele au apucat-o
remuscarile:
- Fetelor, am sa-i povestesc lu' barbatu' meu de cate ori l-am inselat in concediu.
Bruneta: - Ce idioata!
Roscata: - Ce curajoasa!
Blonda: - Ce memorie!
O blonda merge cu masina si asculta radioul - erau bancuri cu blonde... Tipa vede pe marginea drumului o alta blonda, vaslind pe uscat, care incerca sa mearga cu barca, pentru ca a avut pana. Coboara si ii spune:
- Tu, nesimtito, din cauza unora ca tine toata lumea spune bancuri despre blonde si le considera proaste. Ai noroc ca nu stiu sa inot, ca altfel as veni sa-ti dau una.
Care e diferenta dintre o blonda si un tantar?
Daca ii dai o palma, tantarul se opreste din supt
Doua blonde mergeau cu greu pe un drum de tara... Una din ele cara cu mare greutate o geanta mare.
- Ce cari draga in geanta asta?
- Gaini!
- Daca pot ghici cate gaini ai in geanta, imi dai si mie una?
- Ti le dau pe amandoua!
- Ok, pai eu cred ca ai... trei gaini!
Ce face o blonda cand vede un zid de sticla?
Se urca pe el sa vada ce e dupa!
Ce face, o blonda in desert?
Da cu aspiratoru' sa se duca praful!
Suna o blonda la politie:
- Mi-au spart masina, mi-au furat totul... si volanul, si pedalele, si schimbatorul de viteze, totul...
Peste 5 minute, îsi da cu palma peste cap si suna iar la politie:
- Va rog sa ma scuzati, m-am urcat în spate!
Doua blonde.
Prima o intreaba pe a doua:
- Auzi fata, care crezi tu ca e mai departe luna sau Londra?
A doua:
- Fata ce fraiera esti... pai vezi tu Londra de aici?!
Vine iubitu la o blonda si ii spune:
- Iubito am auzit de la prietenul meu un banc cu blonde si am cazut pe jos de ras
De ca se darama un zid cand o blonda da cu capul in el?
Cel mai destept cedeaza
Cum vezi daca o blonda a vrut sa navigheze pe internet?
Vezi urme de picioare pe monitor
Trei blonde merg pe un drum si la capatul acestuia este un riu cu aligatori.ne avind ce face blondele au inceput sa pescuiasca dar blonde fiind li s-au incurcat unditele si au prins toate trei un pastisor de aur.acesta le spune ca daca il lasa in apa le v-a indeplini o dorinta de fiecare. zis si facut.prima blonda isi doreste sa fie cea mai buna inotatoare din lume ea inoata dar aproape de mal o maninca un crocodil. a doua isi doreste cea mai rapida salupa din lume. merge ce merge dar aproape de mal crocodili fac un zid ea cde in apa si o maninca. ultima blonda isi doreste sa fie bruneta...si de odata aceasta zice:-a, uite un pod!
O blonda si o bruneta merg cu avionul la jamatatea drumului se afla biletele lor erau invalide pilotul le arunca din avion cine credeti ca a cazut prima blonda sau bruneta?
blonda ca e parasuta! ...ha! ha!