| anduta1999 a întrebat:

Spuneti-mi si mie niste nume de pagini... Vreau sa fac o pagina pe facebook si nu stiu cum sa o numesc, ceva frumos. Funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata de adolescenta, Firava ca un fluture, Ciocolata de capsune, Acadele colorate, Viata-i roz, Cu gandurile in cer, Eu si tu, Iubirea dintre noi, Vieti pierdute...

5 răspunsuri:
| Madi11 a răspuns:

Viata in mov, Viata cu tine, Impreuna amandoi, si cam atat

| Alinafi a răspuns:

Happy for you, I need your love

| aleina12345678910 a răspuns:

Pai eu sunt foarte buna:
Inima de adolescent, In ciuda defectelor, Sfaturi Pentru Admini Noi Si Vechi, In lumea oamenilor fara lacrimi, Lacrimi de ingeri si viata de inghetata

| aleina12345678910 a răspuns:

Pai eu sunt foarte buna:
Inima de adolescent,In ciuda defectelor,Sfaturi Pentru Admini Noi Si Vechi,In lumea oamenilor fara lacrimi,Lacrimi de ingeri, viata de inghetata,inima de inger,Lumea visurilor tale,Paris in Irlanda,Hai sa radem,D-soara de vila,D-soara cu pistrui,In Ciuda defectelor,Ziua soarelui cu ochi,ochii baiatului inselator,o fata de oras,D-soarele frumoase,un anotimp cu tine,catelul cel micut,Suflet Visator,In lumea despartirii,Cainele cel mare, D-soara cea rea, D-soara care merita servit, Parisul legat cu Marea, D-soara de 18 ani,Doar tu, Dreamer Soul, Prietenie pentru totdeauna, ♫ Girls are strong ♫,♥ Girls Only ♥, ღ Just us girls ~, Cheia dragostei, Let's dream together,▀▄▀ﻻ ﻉ√٥ღ βl○ηĐ∂ ∂i∂ c∂re i-ai ∂uzit de nume βăăă xD♥ღ
▀▄▀▄Mere verzi cu puncte gri▀▄▀▄
Sper ca te-am ajutat @ Fundita?

| aleina12345678910 a răspuns (pentru aleina12345678910):

Imi dai funda?