| Simoni a întrebat:

Spuneti-mi si mie niste parfumuri faine pentru. fete de la Metropolitan sau Oriflame straight face.
Ms` mult :*

13 răspunsuri:
| anka a răspuns:

De la Oriflame Precious si Volare. De la Metropolitan imi place Citrus Bene Fresh.

| Rebecca a răspuns:

Www.metropolitans.ro Daca vrei ceva anunta'ma. Sunt reprezentant. Iti las id'ul printr'un privat.:*

| ladygaga_9914 a răspuns:

Mie una de la oriflame imi place giordanni :X:X
sau mai e unu` : Punk :X

| Missin`you` a răspuns:

Buna
de la oriflame: Giordani, Miss O:X
is cele mai fainesmug
ti le recomand cu increderewinking
iar de la metropolitan nu folosescwinking
O zi faina.Pa,pawinking

| mistikk a răspuns:

Enigma este superb si are o forma interesanta, diamond musk este superb il ador sau daca vrei ceva pentru un design deosebit alege Grace

| imyourdestiny2 a răspuns:

Diamond musk persista si miroase f fain:D
Elvie.Volare...www.oriflame.ro e un test ca sa iti alegi parfumul potrivit! si daca vrei ceva sa comanzi trimite-mi un mesaj eu sunt reprezentanta!

| ancaid a răspuns:

Giordani, volare, eclat si elvie oriflame; daca vrei sa le procuri mai ieftin ca in catalog id ancasimanu

| jp a răspuns:

De la METROPOLITAN iti recomand : Citrus, Damma, Jasmine l-eam incercatwinking

| ghetuvictorita a răspuns:

Eu sunt lider oriflame si caut fete care sa fie reprezentanti, de fapt mie imi place mai mult sa spun ca , caut fete care sa isi faca card de fidelitate prin care pot cumpara produse oriflame cu redecere intre 23 si 40%, mai ales ca se dau niste cadouri pentru noii inscrisi. Nr meu este 0761342716 sau mess serbanvictorita@yahoo.com my.oriflame.ro/viky , calalog curent, urmator jos in dreapta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la orifflae imi place Cherry.
Dar eu iti recomand EAUdemoiselle de givenchy, pretu isi face toti banii, te faci remarcata imediat. Si 2 picaturi sunt egale cu 4 ore rezistenta.

| gloria_1375 a răspuns:

Iti recomand parfumurile Refan la pret de distribuitor http://refanromania.wordpress.com

| iwlia a răspuns:

Inscriu reprezentante Lady's (metropolitan), pentru mai cine il intereseaza ma poate contacta la id de mess jullie_th06

| caramica a răspuns:

Parfumuri frumoase de la oriflame enigma giordani gold si alb... divine, pentru mai multe detalii legat de oriflame si metropolitan intra pe roxana_roxana2073@yahoo.com pup