De la Oriflame Precious si Volare. De la Metropolitan imi place Citrus Bene Fresh.
Www.metropolitans.ro Daca vrei ceva anunta'ma. Sunt reprezentant. Iti las id'ul printr'un privat.:*
Buna
de la oriflame: Giordani, Miss O:X
is cele mai faine
ti le recomand cu incredere
iar de la metropolitan nu folosesc
O zi faina.Pa,pa
Enigma este superb si are o forma interesanta, diamond musk este superb il ador sau daca vrei ceva pentru un design deosebit alege Grace
Diamond musk persista si miroase f fain:D
Elvie.Volare...www.oriflame.ro e un test ca sa iti alegi parfumul potrivit! si daca vrei ceva sa comanzi trimite-mi un mesaj eu sunt reprezentanta!
Giordani, volare, eclat si elvie oriflame; daca vrei sa le procuri mai ieftin ca in catalog id ancasimanu
Eu sunt lider oriflame si caut fete care sa fie reprezentanti, de fapt mie imi place mai mult sa spun ca , caut fete care sa isi faca card de fidelitate prin care pot cumpara produse oriflame cu redecere intre 23 si 40%, mai ales ca se dau niste cadouri pentru noii inscrisi. Nr meu este 0761342716 sau mess serbanvictorita@yahoo.com my.oriflame.ro/viky , calalog curent, urmator jos in dreapta.
Iti recomand parfumurile Refan la pret de distribuitor http://refanromania.wordpress.com
Inscriu reprezentante Lady's (metropolitan), pentru mai cine il intereseaza ma poate contacta la id de mess jullie_th06
Parfumuri frumoase de la oriflame enigma giordani gold si alb... divine, pentru mai multe detalii legat de oriflame si metropolitan intra pe roxana_roxana2073@yahoo.com pup
Penaaaa1 întreabă: