| airflow a întrebat:

Spuneti mi va rog un serialm bun, gen prison break, nu e neaparat sa fie cu inchisori, dar sa fie captivant um a ost si prison break, sa fie ceva diferit daca stiti

Răspuns Câştigător
| LioErnest a răspuns:

SUITS;) cu avocati.

daca ti-am fost de ajutor, intra te rog pe facebook si ajuta-ma cu un like:
http://www.facebook.com/mondenpunctro

| airflow explică (pentru LioErnest):

Ti am dat like oricum

5 răspunsuri:
| SuneteDeChitara a răspuns:

Dexter.

| Alexaaxc a răspuns:

Hmm..iti sugerez cateva din cele care m-au captivat cele mai mult:
1.Dexter-un criminal in serie ce se ascunde in mijlocul politiei din Miami
2.The Mentalist-tot o tema politista si un personaj principal care poate citi miscarile si mintile infractorilor+mult umor
3.Lie to me-daca nu te deranjeaza faptul ca vei deveni putin paranoic cu cei din jur ti-l recomandlaughing. Analizand limbajul corpului si expresiile fetei doi detectivi pot da verdictul in cazul in care oamenii mint.
4.House M.D-e serialul meu favorit, poate nu este plin de actiune dar sigur ofera dependenta. Te captiveaza firea neobisnuita a personajului principal. Ajunge sa fie atat de bun pentru ca nu e un simplu serial despre medici, iubire, e o retrospectiva a vietii.
5.Game of Thrones-da, intr-adevar ceva diferit, captivant si foarte bine realizat.
6.Hannibal-ceva mai dur pentru ca implica doze mari de violenta aduce in prim-plan povestea prieteniei intre un agent FBI si un psihiatru
7.Demonii lui DaVinci-un serial cu de toate: personaj priincpial excentric, conflicte de interese si putere, dragoste, prietenii stranse. Nu te astepta sa vezi latura artistica a lui DaVinci, de fapt personajul principal se axeaza pe a crea arme de razboi pentru a proteja Florenta de amenintarea Romei in timp ce secretele tercutului sau nu ii dau pace.
Acestea sunt sugestiile mele, sper sa gasesti ceva pe placul taubig grin

| airflow explică (pentru Alexaaxc):

Pfuu, asa imi place sa raspunde cineva cum ai facut o tu o sa ti evaluez raspunsul ca fiind inteligent mai mult nu pot face,
deja am ales filmul 'lie to me'

| AnimeDream a răspuns:

Din ce am auzit, cateva seriale bune sunt :

La Femme Nikita
Battlestar Galactica
Lost
24 online
Entourage
Dexter...

Întrebări similare