SUITS;) cu avocati.
daca ti-am fost de ajutor, intra te rog pe facebook si ajuta-ma cu un like:
http://www.facebook.com/mondenpunctro
Hmm..iti sugerez cateva din cele care m-au captivat cele mai mult:
1.Dexter-un criminal in serie ce se ascunde in mijlocul politiei din Miami
2.The Mentalist-tot o tema politista si un personaj principal care poate citi miscarile si mintile infractorilor+mult umor
3.Lie to me-daca nu te deranjeaza faptul ca vei deveni putin paranoic cu cei din jur ti-l recomand. Analizand limbajul corpului si expresiile fetei doi detectivi pot da verdictul in cazul in care oamenii mint.
4.House M.D-e serialul meu favorit, poate nu este plin de actiune dar sigur ofera dependenta. Te captiveaza firea neobisnuita a personajului principal. Ajunge sa fie atat de bun pentru ca nu e un simplu serial despre medici, iubire, e o retrospectiva a vietii.
5.Game of Thrones-da, intr-adevar ceva diferit, captivant si foarte bine realizat.
6.Hannibal-ceva mai dur pentru ca implica doze mari de violenta aduce in prim-plan povestea prieteniei intre un agent FBI si un psihiatru
7.Demonii lui DaVinci-un serial cu de toate: personaj priincpial excentric, conflicte de interese si putere, dragoste, prietenii stranse. Nu te astepta sa vezi latura artistica a lui DaVinci, de fapt personajul principal se axeaza pe a crea arme de razboi pentru a proteja Florenta de amenintarea Romei in timp ce secretele tercutului sau nu ii dau pace.
Acestea sunt sugestiile mele, sper sa gasesti ceva pe placul tau
Din ce am auzit, cateva seriale bune sunt :
La Femme Nikita
Battlestar Galactica
Lost
24 online
Entourage
Dexter...
Crisyy întreabă:
Andrei67y5 întreabă: