Asa ceva...parca e o poveste de basm mai bine sa afle si maicasa daca nu va fi si mai rau
Tipicul familiei dezorganizata, cu parinti violenti care nu sunt in stare sa isi educe copiii!
Dca e adevarat, cum nu sper, zii mamei tale asta.Va stii ea ce sa faca.
Sunt de'a dreptul socata... ebsolut penibil ce se intampla in tara asta!
Si? Sa ia bataie.cum daca e gravida si va face avort, cum ea omoara o viata asa merita sa pateasca!
Doamne... 11 ani
Nu prea are ce sa fac cu asta nu e de joaca
ar putea sa avorteze da nu ii recomand pentru ca e Foarte mare pacat si oricum nu se mia poate daca e in stadiu avansat.
dar ar trebui sa ii spuna mamei sa mearga la doctor pentru ca s.ar putea sa nu fie.
eu stiu ca daca ink nu ti. a venit menstruatia deloc (nu ma refer in acea luna) nu ramai insarcinada...asa stiu eu
Asta uneori nu are legatura cu educatia parintilor, ci dorinta ei de a face ceva...si da, cred ca mama ei o sa o bata rau, trebuie sa ii spuna mamei ei, altfel nu prea poate sa rezolve problema fiindca e prea mica.
Doamne 11 ani? La 11 ani parinti nostri sau uni nu stiau ce e ala un iubit dapai sa faca sex ...omg! Nu stie ca sexu neprotejat e foarte periculoss? sau mai bine spus sexu la 11 aniii bayy suntem pe pamantt dc dracu sa inventat prezervativuuu? sau macar sa nu faca nimic si-a pierdut copilaria ...nu stiu ce a avut in cap copila aia! asa sa revenim la "oile" noastre
poate sa :
1 ) sa spuna ca a facut sex si sa fie rupta in bataie asta a fost daca nu s-a gandit la consecinte
2) sa consulte singura un doctor ca sigur o ajuta. Cred
3)sa ia pilula poate poate dar faza e ca nu cred ca ii da farmacista.
4)sa ia anticonceptionalele
astea sunt singurelee. metode sper ca am ajutat
MORALA: sa nu faci sex neprotejat, sa nu faci sex cand esti copil
Sa isi ia un test de sarcina ca sa fie sigura ca e insarcinata... daca e sa isi infrunte frica si sa ii spuna mamei... daca nu e sa taca din gura si sa nu mai spuna nimanui ca a facut sex nici mamei, nici prietenilor ei si sa nu mai faca sex pana la 18 ani cand o sa fie pe picioarele ei!
sper ca te-am ajutat!
Daca a facut-o cu prezervativ nu a ramas daca a facut-o fara trebuie sa se duca la farmacie sa isi ia pilula de a doua zi.
O bataie nu strica unde eu fost capu, cum spune si Adriana, sa avortezi ii cel mai mare PACAT, ii crima
O bataie nu-i strica unde eu fost capu?, sa avortezi ii cel mai mare PACAT ii crima.