Ce mai frumoasa intrebare:X...adica povestire...ma rog... da, sunt una dintre acei oameni... dar el nu va afla niciodata...fiindca poate nu ii voi plc///mai bine este asa///in secret.imi este frica d c crede el...nu vreau sa aflu... oriqm... o sa mai citesc inca o data tot...este minunat!@ 10 pentru intr
Eu visez de 2-3 ani si nu se intampla nimic. Cum spunea un prieten "Vision without action is a day dream and action without vision is a nightmare" sper ca am scris bine
Da si eu iubesc in secret insa nu pot sta mult... spun ce am pe suflet chiar daca risc sa ma fac de rusine, sa nu fiu acceptata...nu pot astepta sa pice ceva din cer, asa ceva nu exista...Ma risc, castig sau nu e treaba mea... daca ma fac de ras ma ridic din nou si merg inainte...asa e viata... daca nu ai tupeu sa risti poate niciodata nu vei castiga...foarte frumoasa intrebarea
Din fericire nu, nu sunt dar cred ca este forte dureros sa iubesti fara sa fii iubit
Povestioara asta mi-a adus aminte de povestea mea de dragoste...
El imi era cel mai bun prieten... vorbeam zilnic ne spuneam atatea si atatea chestii, ma intelegeam cu el ca si cum ar fi fost fratele meu...desi eu il priveam doar k pe un simplu prieten... dincolo de aceste discutii si zile petrecute impreuna el ma iubea...visa sa fie cu mine... iar eu ii povesteam despre persoana cu care mi-as fi dorit eu sa fiu... pana cand intr-o zi nu a mai suportat...si mi-a spus ca ma iubeste...
surprinzator... ce mi-a zis m-a schimbat mult...si in timp am ajuns si eu sa tin mult la el...chiar foarte mult... din pacate cand ajungi sa iubesti mult o persoana... uneori dumnezeu nu vrea sa ti-o lase...si ne-am despartit...
il iubesc inca si azi...desi nu stiu daca mai stie asta... dar sentimentul e ucigator...il iubesc... vreau sa fiu cu el... dar nu mai pot...
se pare ca s-a intors roata...cat m-a iubit el in secret, eu nestiind nimic...acum mi-e dat sa il iubesc si eu fara ca el sa mai simta ceva pentru mine...si totusi mai am o farama de speranta k poate intr-o zi o sa fiu iar cu el...
Mda.Trebuie sa recunosc ca mi-au dat lacrimile.Da, visez la cineva, dar nu stiu.Nu stiu daca are rost, daca merita, daca trebuie sa visez in continuare si daca va avea si asteptarea mea un happy end.Dar...eu inca astept.
Si eu sunt o persoana care iubeste in secret. nu as putea sa iii zic, de frica raspunsului
Nu stiu ce sa zk e tare intrebarea, la orice fata am visat, am putut fi cu ea, bine in limita bunului simt ca doar nu am fost cu pamela anderson
Povestirea aceasta e foarte frumoasa si recunosc ca iubesc cu adevarat pe cineva cu toate ca nu-i voi spune niciodata acest lucru... M-am indragostit de el de prima data cand l-am vazut de prima data cand am vorbit si cu timpul am inceput sa devenim din ce in ce mai apropiati dar el ma priveste ca pe o prietena cu toate ca uneori imi spune "iubire" si ma saruta pe obraz si ma ia in brate. Intr-o zi am aflat de la "o prietena" ca lui ii place de cea mai bna prietena a mea am refuzat categoric sa cred asta si l-am intrebat pe el iar el mi-a spus ca ii place de ea. In ziua aceea am venit cu el de la scoala si m-a intrebat daca vreau sa merg cu el la film, dar nu prea am stiut ca sa-i raspund cand am venit acasa am inceput sa plang si sa gandesc decat la el nu mi de parea corect el si cea mai buna prietena a mea din acea zi am inceput sa fiu din ce in ce mai distanta fata de el dar recunosc inca il mai iubesc...
Uf, greu... bineinteles ca iubesc in secret. si e mai mic decat mine. cu mult. bine, nici eu nu ma arat prea matura, dar sunt. cu mult. si e atat de greu. doare atat de mult. am renuntat de mult sa visez la o astfel de dragoste. am crezut chiar ca m-am nascut cu un handicap. n-am iubit niciodata la intensitatea asta. au fost simple simpatii, chestii, amagiri. si-apoi a aparut omuletul asta. care mi-a dat tot sistemul peste cap. mi-e coleg de serviciu. si-a fost dragoste la prima vedere. adorm cu el in gand, ma trezesc cu el gand. ma doare cand nu-l vad, ma doare cand sunt langa el. orice muzica ascult, ma face sa ma gandesc la el, cand mananc, ma gandesc: oare el ce mananca? cu oricine as vorbi, invariabil se strecoara in gandul meu si mi se rupe complet firul si pic de tuta in fata persoanei cu care vorbesc. picata de pe marte. patetic, stiu. dar sufar. rau. as vrea sa nu mai simt ce simt, dar nu pot. nici nu cred ca vreau. poate ar trebui sa-i fiu recunoscatoare ca a trezit in mine asa sentimente. de fapt, ii sunt recunoscatoare. si-l iubesc. il iubesc mult. el? pe mine? nu stiu. mi-e frica de un raspuns. am incercat sa-i arat cumva, sa-i transmit ceva. ori e prea imatur sa priceapa. bine, nici eu ma prea pricep sa arat. am incercat doar. ori a inteles, dar s-a speriat. mi-e frica sa ma gandesc. si doare. si-l iubesc. si ma topesc pe picioare. fiecare zi e un chin real. e o durere atat de nefiresc de profunda. ca dragostea mea. iar dragostea mea e atat de pura. ca el. iar el? el e atat de... de frumos. dureros de frumos. si doare. ce ma fac?
Iubesc o persoana in secret de o luna si 2 saptamani cam asa, nu mai pot dupa el am incercat de multe ori sa ii spun dar nu am reusit e mai mare cu 10 ani decat mine eu am 14 ani si el are 24 si nah, dar intr-un fel cred ca ma place si prietenele mele au spus la cum se comporta cu mine imi zimbeste in continu rade la faze ce rad si eu si eu i-am spus ca imi place culoarea rosu si negru si acum numai in haine de culoarea asta se imbraca dar nu stiu el nu imi zice nimic si da fix astazi nu m-a bagat de loc in seama nici nu ma salutat cred ca si-a dat seama ca il plac si nu vrea sa imi ma-i dee importanta si plang si nu mai pot e asa de dooolce si vb asa frumos si nu e tipu smecher sau chesti...e super de treaba dar nah asta este viata n-ai ce face
Fiecare persoana are aceste trainri.hm,de ce? Pentru ca este om,fentru ca are sentimente omenesti,pentru ca alta nu ar fi viata.Da,e frumos...dar totodata atit de dureros,e atit de dureros sa visezi la cineva si intr-o buna zi sa-l/sa o vezi cu alt cineva si pur si simplu sa mori de gelozie...E atit de placut sa stii ca nu traiesti pe acest univers in zadar,ca ocupi si tu o parte din inima cuiva, ca nu esti uitat/a pina la urma! Stiu ca ai pus aceasta intrebare pentru ca te afli in aceasta situatie, si iti doresc succes
Si eu sunt una dintre acele persoanee si. chiar mi sa intamplaat sa mi se indeplineasca visul chiar daca a dusrt. muuultt
În cazul meu chestiunea e tragi-comică, sau cel puțin așa o văd eu acum, chestia s-a întâmplat acum 3 ani, eram într-o tabără, și m-am îndrăgostit nebunește de o tipă pe care o văzusem odată. În vine n-am vorbit deloc cu ea că era cu 13 ani mai mare ca mine, deh, și să zicem că după ce-am venit acasă nu eram sigur dacă tipa e propria mea haluginație sau a fost reală. I-am scris de vreo două ori pe Facebook după ce-am găsit-o acum 2 ani, dar deh nu-mi-a răspuns, în cele din urmă mi-am înecat amarul în serialul Doctor Who, și am ajuns la zi cu el.