Si inca ceva am vazut sute de mii de HI5-uri de genul Miley Cyrus Personal sau etc. Sau id-uri in genul asta. Iar voi cadeti mereu in capcana si credeti ca e adevarata Miley Deci... daca ar avea un ID personal (prieteni si familie ) sau HI5, in niciun caz nu v-ar da voua accept! Cu nicio exceptie. Pentru voi are youtube facebook si altele ...nu va mai obositi atat pune mana pe carte.
Mah acum sa fim sinceri, cat de ocupat sa fi ksa nu ai timp sa stai pe mess sau sa nu ai chef, pe bune acum, pana la urma miley este adolescenta si nu sta prea mult sa munceask, dar chiar daca are id sa fii sigura ca nu si. l expune asa pe google sau ca il stie cineava din romania.Pe buna numai spera ca degeaba
Bai prunci. O urasc pe Miley asta, a facut si emisiunea aia Hannah Montanna numa ca sa fie populara.Sincer va pierdeti toti capu cand faceti prostii din astea, amagiti o gramada de copii ca aveti id'ul ei, numai pe siteul asta sunt vreo 10 care zic ca Miley le-a dat webu.Miley e adolescenta, viata ei nu e neaparat incarcata, mai uitati-va si voi la filme sa vedeti.Viata unui star depinde de cat de popular e.Miley e populara de aceea paparazzi o urmaresc peste tot deci copii deschideti ochii nu exista niciun id.Chiar de ar avea ceva in genu, ar vorbii pe skype.
Miley cyrus nu siar da id-ul fanilor pentru ca o sa stie ca fanii o so intrbe mereu salut ce faci ma bucur ca am id tau si chestii de astea si id lui miley nu e cu @yahoo.com pentru ca in U. S. A. nu este yahoo cred ca este ymail sau nu stiu si nu-i cred pe ei ca le-a dat web pentru ca ea zice ca nu are web nu mai puneti intrebari e astea