| Miruna_3259 a întrebat:

Stie cineva care este id-ul lui Miley Cyrus sau hi5 ei real? Sau la alte vedete! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| thegreatgatsby a răspuns:

Si inca ceva happy am vazut sute de mii de HI5-uri de genul Miley Cyrus Personal sau etc. Sau id-uri in genul asta. Iar voi cadeti mereu in capcana si credeti ca e adevarata Miley laughing Deci... daca ar avea un ID personal (prieteni si familie ) sau HI5, in niciun caz nu v-ar da voua accept! Cu nicio exceptie. Pentru voi are youtube facebook si altele ...nu va mai obositi atatwinking pune mana pe carte.

234 răspunsuri:
| Criss1105 a răspuns:

Oke in primul rand nu cred ca vedetele au timpul necesar sau cheful necesar sa stea toata ziua pe hi5 sau messenger asa ca nu te mai obosi sa pui intrebari dintrasteawinking

| Bianca_3626 a răspuns:

Id lu miley cryus e d.hope52 stiu sg ca e real mi-a dat web

| Elle_4308 a răspuns:

Http://itsMiley.hi5.com Cred ca este h5 ei real, id-ul nu vrea sa mi-l dea, spune ca este privat:(Si eu sunt mare fan Miley Cyrus, ESTE CEA MAI TARE!

| thegreatgatsby a răspuns:

Nu crezi ca, daca Miley ar avea intr-adevar un ID sau HI5, toata lumea l-ar sti? Si nu ar mai exista atatea fakeuri si nedumeriri mereu? Daca ar avea, toti ati fi fericiti, dar ea nu are asa ceva, de aceea gasesti peste tot numai prosti care inventeaza id-uri si se dau vedete ...incearca si tu pe siteul oficial al vedetelor! De exemplu mileycyrus.com sau mileyworld.com ...scrie acolo cum ca Miley ar avea ID sau HI5?!? NU. Asta PT CA NU ARE!

| julia_6595 a răspuns:

Eu zic sa nu mai pui intrebari din astea pentru ca nimeni nu stie, sunt multi fani care se dau drept Miley Cyrus.Deci nu ai sa-l gasesti oricum. Daca vrei sa te intalnesti cu ea poti sa te duci in U. S. A. California Los angeles...nu dau mai multe detalii.tonguebig grin daca vrei da add iuly_avril12

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am ID-ul si am vorbit cu miley doar putin deoarece este foarte ocupata. MI-a promis ca-mi da noul ei ID dar nu mi l-a dat. apropo nu intra decat 1 pe saptamana sau chiar la 2 saptamani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am incercat multe id-uri si singurul care a mers este miley_hope_vip92@yahoo.ca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care e id-ul lui miley

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selena_gomez_sweet30 is my sister

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Destiny_cyrus00

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Idd real a lui miley e hope_destiny2002 te rog sa ma crezi pentru ca toate clelalte id-uri apartin la copii iia mincnosi doar ca sa te fraiereasca serios mia dt web si microfon amvb cu a la microfon 30 de minute

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Id lu miley este hope_destiny2002

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah acum sa fim sinceri, cat de ocupat sa fi ksa nu ai timp sa stai pe mess sau sa nu ai chef, pe bune acum, pana la urma miley este adolescenta si nu sta prea mult sa munceask, dar chiar daca are id sa fii sigura ca nu si. l expune asa pe google sau ca il stie cineava din romania.Pe buna numai spera ca degeaba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu eu as catalina din nou sasesc da eu cred ca are hi5 si id-iu da nul stim noi nu mersi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.am id-ul lui nick jonas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu id-ul lu miley miley_cyrus_monntana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dracu stie.laughing mai de unde sa luati voi chestiile astea?hee hee
vedeti`va de viatalaughingoh go on.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tatarus Miruna raspunde - nu stiu nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am vb cu miley cyrus.si e adevarat ca nu intra prea des si cand intra sta foarte putin.si pot si spun sincer ca ea este ca mi-a dat web si are o multime de id si in fiecare sptamana isi face altul.si am vb si cu fetele de la pussycats dolls

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley-myleysmile@rocketmail.com o sa iti dea si web si selena gomez-sellysweet@rocketmail.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai prunci. O urasc pe Miley asta, a facut si emisiunea aia Hannah Montanna numa ca sa fie populara.Sincer va pierdeti toti capu cand faceti prostii din astea, amagiti o gramada de copii ca aveti id'ul ei, numai pe siteul asta sunt vreo 10 care zic ca Miley le-a dat webu.Miley e adolescenta, viata ei nu e neaparat incarcata, mai uitati-va si voi la filme sa vedeti.Viata unui star depinde de cat de popular e.Miley e populara de aceea paparazzi o urmaresc peste tot deci copii deschideti ochii nu exista niciun id.Chiar de ar avea ceva in genu, ar vorbii pe skype.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca stie nimeni pentru ca multi fani i-si fac id-uri si se dau drept ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Id-ul ei real este milez_ily

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MAi nu fiti prostiwinking ca ametita de miley...nu v-ar da add deci nu va mai strafokati degeabawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley9281

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu miley_hannah_montana chiar este real i-am dat eu web-camul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata

| Maily a răspuns:

Nu

anonim_4396