| Miruna_3259 a întrebat:

Stie cineva care este id-ul lui Miley Cyrus sau hi5 ei real? Sau la alte vedete! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| thegreatgatsby a răspuns:

Si inca ceva happy am vazut sute de mii de HI5-uri de genul Miley Cyrus Personal sau etc. Sau id-uri in genul asta. Iar voi cadeti mereu in capcana si credeti ca e adevarata Miley laughing Deci... daca ar avea un ID personal (prieteni si familie ) sau HI5, in niciun caz nu v-ar da voua accept! Cu nicio exceptie. Pentru voi are youtube facebook si altele ...nu va mai obositi atatwinking pune mana pe carte.

234 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ma bucur ca esti un fan al meu. Si jma bucut ca vrei id meu da nu pot sa til dau ca este privat doar pentru prieteni mei. Nu te supara da la mine in lista ar fi haos daca le-as da tuturor id meu. Te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, am eu id-ul lui Miley! Si e ala adevarat ca m-a sunat la microfon si ea era...Am intrebat-o daca are Hi5 si mi-a zis ca nu are, decat Facebook...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am id ul ei am fost la concert este miley_cyrus_pink

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu as vrea si eu sa aflu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serios sa iti spun nu mai inteleg nimic toti spun a mi-a dat web cu un id si altu mi-a dat web cu altu eu integel ca iti place dar daca uh ai fi o cantareata si actrita ai avea timp sa intri pe mex c asa vor fani tai? ai avea timp ^? nu cred da na eu ti-am spus ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hope52

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba voi susnteti copii ratati chiar credeti in pr de astealaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il am eu pentru ca am fost in america la sora mea de ziua mea si mi-a facut cadou id-ul ei personal si stiti dc? pentru ca sora mea lucreaza la ea mai este cea care o mahiaza si o pregateste pentru spectacol da nu pot sa vil dau imi pare rau pentru ca este privat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Idul adevarat al lui miley cirus este miley_cirus_divaone eu am vb cu ea baga-l si o sa vb cu tine daca nu ma crezii au am vb cu ea o tona!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Id-ul lui Miley Cyrus este Miley_Cirsu_Divaone mi-a dat accept si am vb cu ea o tona daca nu ma crezi baga-l si o sa vb si cu tine si daca vrei si id-ul Innei este Inna_ElenaAlexandra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credetima chiar daca ar avea id sau hi5 nu cred ca lar posta pe net sa fim seriosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am iduri le lu mayli destiny_cyrus00

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci nu va mai obositi atata pentru. ca nu are cum sa aiba un id deoarece nu exista vreun im sa faca fata la tatea solicitari deci raspunsul este nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah. voi sunteti chiar prosti. sa zicem unii dintre voi...
voi nu primiti id de la vedetele din Romania...
si credeti ca primiti de la vedetele din Los Angeles USA si asa mai departe
in plus. sunt multe persoane care se dau drept ea.
id ei adv nu il beti gasi ...niciodata.
si bine zis trololol. e singura care gandeste logik

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca aveti ID-l lui Miley si spuneti ca v-a dat web si microfonul macar ati vb cu ya? ea vb engleza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selena: selly92selena
vanessa (gabriella din high school musical) : vanessa_love_88

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selena gomez: selly92selena@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu chiar crezi ca ti l``ar da tie? de fapt exista multi cre se dau drept miley...iti urez spor la cautat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Id-ul lui miley cyrus este mileyyymileyy...defapt eu cred ca este ea...=)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma copii si mie imi place miley si miley nu isi face id pe yahoo.com asa ca soarta nu credeti alea cu yahoo.com eu am id lui Justin Bieber si nu il dau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da dar nu al lui miley al lui justin bierer vrei? jst_bieber@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley_cyrus_destiny68

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu am gasit nimic astea cu hi5 si cu ID sunt niste prostii.chiar credeti ca miley da chiar asa la ori si cine id-ul. unii nu au ce face si isi fac id cu miley, hannah montana, justin bieber si altele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici unul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hi i am miley cyrus and eu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vaaaaa:-s.'mine feriiii.Ba copiiiilaughing Lasati-va ma cu prostiii de asteaaa. Absolut tott e falsss.Ganditivaaa cati pruncii din tot Pamantuuu sunt faniii. Daca Miley Cyrus ar avea id credeti ca de atunci nu il aveati in lista? Pfflaughing. Ea foloseste in mod sigur alte solutii de comunicare pe Internet nu ineaparat Messenger sau Facebook sau Hi5 etc... Ganditivaa!:-s.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vaaaa:-s.'mine feriiii.Ba copiiiilaughing Lasati-va ma cu prostiii de asteaaa. Absolut tott e falsss.Ganditivaaa cati pruncii din tot Pamantuuu sunt faniii. Daca Miley Cyrus ar avea id credeti ca de atunci nu il aveati in lista? Pfflaughing. Ea foloseste in mod sigur alte solutii de comunicare pe Internet nu ineaparat Messenger sau Facebook sau Hi5 etc... Ganditivaa!:-s.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Id-ul lui Miley Cyrus este:
miley_cyrus7177
Nu va mint, chiar este real ca am vorbit eu cu ea...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce?