Si inca ceva am vazut sute de mii de HI5-uri de genul Miley Cyrus Personal sau etc. Sau id-uri in genul asta. Iar voi cadeti mereu in capcana si credeti ca e adevarata Miley Deci... daca ar avea un ID personal (prieteni si familie ) sau HI5, in niciun caz nu v-ar da voua accept! Cu nicio exceptie. Pentru voi are youtube facebook si altele ...nu va mai obositi atat pune mana pe carte.
Eu am 2 id-uri lui miley si ambele sunt reale imi da mereu camera web si chiar ea este id-urile sunt d.hope52 si hope_destiny2002 crede-ma Miruna vb cu ea cam 1 la 3 saptamani poti imcerca multe id-uri si sa iti spun un SECRET sa ii spui sa iti dea camera ca ea iti da mereu iar daca iti spune ca nu are sau nu vrea crede-ma nu ea.Merci pentru intrebare eu ti-am fost de mare ajutor!
Nu va mai straduiti sa gasiti ID-uri de la vedete pentru ca va spun sigur ca o sa gasiti de fapt fanii care isi fac ID-uri gen miley_cyrus18 sau chestii d'astea.Am intrat pe un site si sincer am vazut cam 60 de ID-uri false ale lui Miley Cyrus si unii mai si spuneau ca cica au vb timp de 2 ani cu miley sau mai stiu eu ce! V-as sfatui sa renuntati pentru ca e timp pierdut degeaba!
Da. Cine are hi 5 sa intre la prieteni si sa apese acola unde iti poti gasi prietenii si scrie miley cyrus, iar apoi cauta miley cyrus hi5 si apasa acolo. Apoi o sa-ti dea mai multe rezultate, apasa pe una si apoi intra pe hi5-il hannei montan si al lui miley. dar sa stiti ca unele sunt private si nu veti putea intra. Dar sunt multe care merg si sunt super si ea sia creeat propiul profil(adica culoarea, desenele acelea de pe ecran). Cuplacere! Al meu hi5-ul este miyca iuliyca iuliana (iuliana nu-l mai scrieti ca este doar asa), daca intrati deblocatimil si mie. Multumesc!