Si inca ceva am vazut sute de mii de HI5-uri de genul Miley Cyrus Personal sau etc. Sau id-uri in genul asta. Iar voi cadeti mereu in capcana si credeti ca e adevarata Miley Deci... daca ar avea un ID personal (prieteni si familie ) sau HI5, in niciun caz nu v-ar da voua accept! Cu nicio exceptie. Pentru voi are youtube facebook si altele ...nu va mai obositi atat pune mana pe carte.
Da. Cine are hi 5 sa intre la prieteni si sa apese acola unde iti poti gasi prietenii si scrie miley cyrus, iar apoi cauta miley cyrus hi5 si apasa acolo. Apoi o sa-ti dea mai multe rezultate, apasa pe una si apoi intra pe hi5-il hannei montan si al lui miley. dar sa stiti ca unele sunt private si nu veti putea intra. Dar sunt multe care merg si sunt super si ea sia creeat propiul profil(adica culoarea, desenele acelea de pe ecran). Cuplacere! Al meu hi5-ul este miyca iuliyca iuliana (iuliana nu-l mai scrieti ca este doar asa), daca intrati deblocatimil si mie. Multumesc!
Miley_cyrus1987@yahoo.com crede-ma este bun! mi-a dat accept! vezi macar incearca plzz! fundoi?
Scz! nu era miley_cyrus1987 ca ea era cineva de fapt e miley_cyrus213453 plzz fundoi?
Si inca ceva am vazut sute de mii de HI5-uri de genul Miley Cyrus Personal sau etc. Sau id-uri in genul asta. Iar voi cadeti mereu in capcana si credeti ca e adevarata Miley Deci... daca ar avea un ID personal (prieteni si familie ) sau HI5, in niciun caz nu v-ar da voua accept! Cu nicio exceptie. Pentru voi are youtube facebook si altele ...nu va mai obositi atat pune mana pe carte.
si celelalte rasp sunt false, deci, crede-ma si nu t mai obosi cu id-urile vedetelor. deci cei de la U. S. A nu au yahoo.messenger au altceva cam de genul rocketmail sau ceva de genul astaa! plzz da-mi funda!
Eu am id-ul ei adevarat.
Id-ul ei este: miley_hannah18
Hi5-ul ei este: www.xomiley.hi5.com
Facebook-ul ei este: www.facebook.com/MileyCyrus
Twitter-ul ei: www.twitter.com/WeLoveMiley
Netlogul ei: http://en.netlog.com/L4DY_CYRUS
Sper ca te-a ajutat
Pa! pa!
Stoppp! im miley cyrus! Look, this is my hi5http://hi5.com/......otoUser.do this is my id:miley_cyrus3737
Stiu a lui selena si demi jurr ca e cel real mi-au dat web. A lui Demi e demi_lovato_lovely si a lui Selena selena_gomez_wonder. Funda PLZ