| Miruna_3259 a întrebat:

Stie cineva care este id-ul lui Miley Cyrus sau hi5 ei real? Sau la alte vedete! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| thegreatgatsby a răspuns:

Si inca ceva happy am vazut sute de mii de HI5-uri de genul Miley Cyrus Personal sau etc. Sau id-uri in genul asta. Iar voi cadeti mereu in capcana si credeti ca e adevarata Miley laughing Deci... daca ar avea un ID personal (prieteni si familie ) sau HI5, in niciun caz nu v-ar da voua accept! Cu nicio exceptie. Pentru voi are youtube facebook si altele ...nu va mai obositi atatwinking pune mana pe carte.

234 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu facebook-ul ei: http://www.facebook.com/#!/xrealmileyraycyrusx

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Cine are hi 5 sa intre la prieteni si sa apese acola unde iti poti gasi prietenii si scrie miley cyrus, iar apoi cauta miley cyrus hi5 si apasa acolo. Apoi o sa-ti dea mai multe rezultate, apasa pe una si apoi intra pe hi5-il hannei montan si al lui miley. dar sa stiti ca unele sunt private si nu veti putea intra. Dar sunt multe care merg si sunt super si ea sia creeat propiul profil(adica culoarea, desenele acelea de pe ecran). Cuplacere! Al meu hi5-ul este miyca iuliyca iuliana (iuliana nu-l mai scrieti ca este doar asa), daca intrati deblocatimil si mie. Multumesc!

| ioanateo a răspuns:

Miley_cyrus1987@yahoo.com crede-ma este bun! mi-a dat accept! vezi macar incearca plzz! fundoi? puppy dog eyes

| ioanateo a răspuns:

Scz! nu era miley_cyrus1987 ca ea era cineva de fapt e miley_cyrus213453 plzz fundoi?puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''bittersweet''. s-au cum te cheama eu am id lui miley cyrus si mi-a dat web am vazut e ea in persoana si mai informeazate draga ca nu prea stii nimic... si voi puteti intra pe pagina ei personala si va da id acolo:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine nu la-i mai cauta...nu inteleg de ce iti place asa de mult de ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ID-ul lui Miley Cyrus este destiny_hope_cyrus_star_1992. bye:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar nu stiu asta ma intreb de cand am auzit de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tie iti plac tatuajele lui Miley?

| Florinaa a răspuns:

Nu cred ca voi ati vb cu eaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, nu cred ca ea ar sta fics de voi acu', la cate calculatoarea are ea sunt sigura ca are cu cine sa vorbeasca si pe facebook sau mai stiu eu ce site-uri de V. I. P
Eu nu va zic sa puneti pana pe carte ci doar sa o lasati mai moale cu naivitatea

| ioanateo a răspuns:

Si inca ceva am vazut sute de mii de HI5-uri de genul Miley Cyrus Personal sau etc. Sau id-uri in genul asta. Iar voi cadeti mereu in capcana si credeti ca e adevarata Miley Deci... daca ar avea un ID personal (prieteni si familie ) sau HI5, in niciun caz nu v-ar da voua accept! Cu nicio exceptie. Pentru voi are youtube facebook si altele ...nu va mai obositi atat pune mana pe carte.
si celelalte rasp sunt false, deci, crede-ma si nu t mai obosi cu id-urile vedetelor. deci cei de la U. S. A nu au yahoo.messenger au altceva cam de genul rocketmail sau ceva de genul astaa! plzz da-mi funda!puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley_hannah23.este acesta nu va mint!

| OnTheTop a răspuns:

Eu am id-ul ei adevarat.
Id-ul ei este: miley_hannah18
Hi5-ul ei este: www.xomiley.hi5.com
Facebook-ul ei este: www.facebook.com/MileyCyrus
Twitter-ul ei: www.twitter.com/WeLoveMiley
Netlogul ei: http://en.netlog.com/L4DY_CYRUS

Sper ca te-a ajutat
Pa! pa!

| LauraPop1999 a răspuns:

Stoppp! im miley cyrus! Look, this is my hi5http://hi5.com/......otoUser.do this is my id:miley_cyrus3737

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu sriu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Santeti asa creduly cu totyyy chiar credety ca vreo vedeta hiar face tm pentru chesty din astea?winkinghee heewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista Iduri cu vedete din U. S. A... dar eu am idul lui demi lovato cineva m-a prostit si pe mine am cerut webul si m-am convins ca nu era ea caci a tinut la web o poza de-a lui demi lovato

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am id-ul lui Justin Bieber: justin_bieber_cool35.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am id-ul lui miley dar a zis sa nu il dau la nimenea si azi imi da webrolling on the floor:*!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate care-i treaba voi va puneti la mintea ei o data o sa ne intrebe daca avem idu extraterestrilor

| MaRyUkK a răspuns:

Stiu a lui selena si demi jurr ca e cel real mi-au dat web. A lui Demi e demi_lovato_lovely si a lui Selena selena_gomez_wonder. Funda PLZ

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca miley sar obosi sa-si aiba id

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da il il stiu si e a lui selena si pe a lui demi

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Miley_cyrus_loveguta_and_salam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pentru ca si eu il vreau

| bloommirunyka a răspuns: