| Miruna_3259 a întrebat:

Stie cineva care este id-ul lui Miley Cyrus sau hi5 ei real? Sau la alte vedete! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| thegreatgatsby a răspuns:

Si inca ceva happy am vazut sute de mii de HI5-uri de genul Miley Cyrus Personal sau etc. Sau id-uri in genul asta. Iar voi cadeti mereu in capcana si credeti ca e adevarata Miley laughing Deci... daca ar avea un ID personal (prieteni si familie ) sau HI5, in niciun caz nu v-ar da voua accept! Cu nicio exceptie. Pentru voi are youtube facebook si altele ...nu va mai obositi atatwinking pune mana pe carte.

234 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa fim egoisti nu-i asa? Hai sa ne dam drept Miley ca sa ii fraierim pe altii. Unii cred ca este adevarat. Daca ati intrat pe id-urile astea vi s-a intamplat sa vi se spuna ca este web-ul stricat cand i lati cerut sau va aratat un poster. E o facatura fratilor! Si nu puteti spuneti ca o urati pe Miley sau ca o iubiti pentru ca nici nu ati cunoscut-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O0omiley17o0o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate jur ca am bagat 20 d id dar nici nul nu a mers...
si nu stiu daca ea ar da add

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall eu am luat id-urile si nu stiu daca merg dar daca las ave-a sigur la-s da sincer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu lol ca nu stie nimeni id sau hi5 lui miley, lol gandeste si u fetita cu mintea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley_cyrus_monntanna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Idiul lui Miley este :hope_destiny2002

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anda24c id-ul andrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu eu id-ul ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mileycyrushope92
e id lui miley

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aidiul ei d.hope52

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu id-ul ei mi-a dat si vebul dar acum sora ei a varsat suc pe camera si din pacate s-a stricat ca imntrat la apa id-ul ei este real_miley_destiny_cyrus@ymail.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ma bucur ca esti un fan al meu. Si jma bucut ca vrei id meu da nu pot sa til dau ca este privat doar pentru prieteni mei. Nu te supara da la mine in lista ar fi haos daca le-as da tuturor id meu. Te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, am eu id-ul lui Miley! Si e ala adevarat ca m-a sunat la microfon si ea era...Am intrebat-o daca are Hi5 si mi-a zis ca nu are, decat Facebook...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am id ul ei am fost la concert este miley_cyrus_pink

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu as vrea si eu sa aflu

| ChypS a răspuns:

Hi5 ei real este asta http://miley9raycyrus.hi5.com

| XxXNotForKiidsXxX a răspuns:

Ma toti zic ca i-a dat web si alte prostii crezi ca ea near da acc nu mai cade in capcane ca si eu pot sa imi fac un id de ex:miley_miley si imi pun o poza cu ia vb in engleza si gtalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serios sa iti spun nu mai inteleg nimic toti spun a mi-a dat web cu un id si altu mi-a dat web cu altu eu integel ca iti place dar daca uh ai fi o cantareata si actrita ai avea timp sa intri pe mex c asa vor fani tai? ai avea timp ^? nu cred da na eu ti-am spus ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hope52

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba voi susnteti copii ratati chiar credeti in pr de astealaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il am eu pentru ca am fost in america la sora mea de ziua mea si mi-a facut cadou id-ul ei personal si stiti dc? pentru ca sora mea lucreaza la ea mai este cea care o mahiaza si o pregateste pentru spectacol da nu pot sa vil dau imi pare rau pentru ca este privat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Idul adevarat al lui miley cirus este miley_cirus_divaone eu am vb cu ea baga-l si o sa vb cu tine daca nu ma crezii au am vb cu ea o tona!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Id-ul lui Miley Cyrus este Miley_Cirsu_Divaone mi-a dat accept si am vb cu ea o tona daca nu ma crezi baga-l si o sa vb si cu tine si daca vrei si id-ul Innei este Inna_ElenaAlexandra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credetima chiar daca ar avea id sau hi5 nu cred ca lar posta pe net sa fim seriosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am iduri le lu mayli destiny_cyrus00

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci nu va mai obositi atata pentru. ca nu are cum sa aiba un id deoarece nu exista vreun im sa faca fata la tatea solicitari deci raspunsul este nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah. voi sunteti chiar prosti. sa zicem unii dintre voi...
voi nu primiti id de la vedetele din Romania...
si credeti ca primiti de la vedetele din Los Angeles USA si asa mai departe
in plus. sunt multe persoane care se dau drept ea.
id ei adv nu il beti gasi ...niciodata.
si bine zis trololol. e singura care gandeste logik