anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva ce inaltime are Raphael Tudor, Cristi din primul serial muzical roman"Pariu cu viata"? Am incercat sa caut pe google, dar nu am gasit aceasta informatie.
Apropo dau funda.

Răspuns Câştigător
| menUU a răspuns:

Poi am inteles ceva de 1, 85! Da nu stiu sigur.App nu imi vine sa cred o fana de a lui "Cristi"! IL IUBESC E ASAAAA BUUUN whistling zic si eu blushinge tare tare dragut smugsmugoff doame... urmaresc in fiecare luni la 8 jumatehee hee e asa de tare tipul...Ai gusturi foarte bune la baietihee hee :*:*:*Poate deschid un blog cu toate episoadele si cu un loc special pentru raphael, asa ca idolul blogului.da' nu stiu sg, da daca am sa il fac u o sa fii sugur inviata sa il lauzi pe RapHi:*:* Like you :X

4 răspunsuri:
| WeLoveIceCream a răspuns:

Hey! dupa cum am vazut are in jur de 1.90.e cu mine in scoala si il vad zilnic. e foarte de treaba si dragut.eu am 1.65 si e muult mai inalt ca mine.deci eu atat cred si mi se pare ca arehappy.Bye:X sper ca te.am ajutat, chiar daca deja ai dat fundahappy

| Alecsa4u a răspuns:

batting eyelashes.Mersi
Pai nu stiu ce sa zic.mai astept putin sa vad daca mai primesc raspunsuri,poate aflu concret,nu pot sa zic ca sunt o fana nebuna,gen "Vai ill iubesc,ma arunc de pe bloc daca nu il vad azi".
Il apreciez foarte mult pentru fata(corpul sincer nu ma prea incanta,Dima e bun rau la corp si Andrei),si se ingrijeste,si are un spirit al umorului, imi place mult, e super frumos.

| menUU a răspuns (pentru Alecsa4u):

Stiu.mie imi place si la corp...e asaaa de inaltbatting eyelashes si frumos :*

| Mf_Alexandra_1998 a răspuns:

Astazi l-am vazut. Intre 1, 83-1, 87 are! Funda?