Poi am inteles ceva de 1, 85! Da nu stiu sigur.App nu imi vine sa cred o fana de a lui "Cristi"! IL IUBESC E ASAAAA BUUUN zic si eu e tare tare dragut off doame... urmaresc in fiecare luni la 8 jumate e asa de tare tipul...Ai gusturi foarte bune la baieti :*:*:*Poate deschid un blog cu toate episoadele si cu un loc special pentru raphael, asa ca idolul blogului.da' nu stiu sg, da daca am sa il fac u o sa fii sugur inviata sa il lauzi pe RapHi:*:* Like you :X
.Mersi
Pai nu stiu ce sa zic.mai astept putin sa vad daca mai primesc raspunsuri,poate aflu concret,nu pot sa zic ca sunt o fana nebuna,gen "Vai ill iubesc,ma arunc de pe bloc daca nu il vad azi".
Il apreciez foarte mult pentru fata(corpul sincer nu ma prea incanta,Dima e bun rau la corp si Andrei),si se ingrijeste,si are un spirit al umorului, imi place mult, e super frumos.
Hey! dupa cum am vazut are in jur de 1.90.e cu mine in scoala si il vad zilnic. e foarte de treaba si dragut.eu am 1.65 si e muult mai inalt ca mine.deci eu atat cred si mi se pare ca are.Bye:X sper ca te.am ajutat, chiar daca deja ai dat funda
Anka13 întreabă:
ramona11ramona întreabă:
dovex întreabă: