E frumos, dar mie nu îmi plac aceste personaje, dar ca (, ) contururi, umbre şi toate cele, e perfect! Şi eu ştiu să desenez.
Multumesc! Accept si critica))Daca ceva nu e in regula de ex:timp prea mare sau ceva nu e bine la desen te rog sa-mi zici! Vreau sa maresc calitatea urmatoarelor video care o sa apara))
Bine boss)Cred ca azi sau maine postez a doua parte a acestui desen(Dragon Knight), apoi in decursul saptamanii,(pana duminica) o sa fie si Varus
Multumesc!
In curad o sa apara videoclipuri noi))deci, daca esti interesat de munca mea) da-mi subscribe.
L-am postat deja de o zi.Cum ti se pare?
https://www.youtube.com/watch?v=EEJhokj9Ozg
Esti tare. M-ai luat. Sau poate ca nu stai ca vine weekendul si il fac si eu.
Lol!
la inceput cand i-ai facut doar schita eram ceva de genul:"bravo, copile! esti bunicel, dar nimic iesit din comun! dupa, cand ai ajuns la detalii m-ai uimit(daca esti tu ala de deseneaza). genial desenul.m-am abonat si am dat si like cu toate ca prefer desenele originale.
Multumesc frumos!
Schita mereu o fac oribil(recunosc), dar pe parcurs incerc sa aduc desenul cat mai aproape de original.
Din pacate inca nu am ajuns la nivelul in care sa desenez ceva spectaculos din minte ((
VulpeaDinUmbra întreabă: