Da, cred ca majoritatea dintre noi stim, cu siguranta.E vorba de un crush sau de prieteni?
Uite,că tot mi-era dor sa scriu un roman motivațional,o să îți scriu unul
Ce îți pot spune din experiența proprie este că viața nu va fi mereu frumoasa! Alteori se întâmplă să o duci foarte bine,să simți că ești un învingător,sa simți că ești capabil de atâtea lucruri,in timp ce alteori ori te simți ca ultimul om din curtea școlii,incapabil de orice lucru banal,este normal!
Nimeni nu o sa fie mereu un învins sau un învingător,chestiile astea alternează.Da,unii vor da impresia că au reușit,însă asta nu înseamnă că nu au nesiguranțe,ci că au învățat să le ascundă bine,sa nu fie vizibile.
Bun,o sa mă întrebi "Și ce e cu asta?"
Pai uite care e treaba,daca tu nu guști din suferința,cum ai mai aprecia momentele frumoase, chestiile mici șamd.
In cazul de față, daca nu ai fi experimentat dezamăgirea, ai fi crezut că totul e lapte și miere și că suferința nu exista. Poate vei aprecia mai mult un om pentru simpla prezenta și nu vei mai avea alte pretenții aberante, poate poate poate.
Un alt exemplu este despărțirea de cineva.La început iubirea este frumoasa, te simți împlinit, iubit.La un moment dat apar multe pretenții, pentru că nu mai îți convin micile chestii, vrei mai mult. Daca la început te mulțumeai cu o întâlnire pe săptămână, poate acum vrei de 3-4 ori pe săptămână.E normal sa vrei mai mult, însă există și riscul ca acel mai mult sa facă rău decât bine.De exemplu persoana iubita nu are timpul necesar,se simte stresata și de aici apar frustrările, certurile.
De la ceartă se ajunge la despărțire.
Poate că sub efectul hormonilor nu mai simți nimic și vrei doar niste liniște și atât.
Însă cu timpul apar resentimentele și regretele, simți că ai vrea persoana respectivă. Practic, acest ciclu nu te va maturiza niciodată, din contra.
Astea sunt niste chestii basic și nu sunt așa de wow, chestiile mai complice sunt:
1.Rudele trădătoare
2.A vedea doar frumosul in cineva e o ipocrizie
3.Totul are un cost
4.Nimeni nu te caută decât doar daca are un interes
Și multe altele.
Răspunsul meu la întrebarea ta: MATURIZEAZĂ-TE, DACA VREI SA SCAPI DE SUFERINȚĂ!
Uite, iti multumesc enorm de mult ca ai incercat sa mi dau niste sfaturi pe care o sa incerc sa le aplic, chiar apreciez chestia asta foarte mult, multumesc.
Anonimul35 întreabă: