| RobertG101 a întrebat:

Stiti care este avantajul la a fi virgin/virgina? Nu aveti boli cu transmitere sexuala (bts) care sa va puna viata in pericol. Daca aveti si o igiena buna si un stil de viata sanatos, sunteti ca si nou-nascutii. Deci inainte sa respingeti pe cineva doar pentru faptul ca e pur-a (in adevaratul sens al cuvantului) sau ca e incepator-e, puneti-va intrebarea asta: "merita sa-mi distrug viata pentru cateva minute in plus?"

29 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu stii care sunt dezavantajele? bataia de cap sad

| Caro34 a răspuns:

Intrebarea ta ar merita corelata cu alta: merita sa facem sex mult si prost cu diferite persoane de la care putem lua diferite boli? Daca am gandi mai mult, poate unele lucruri ar disparea definitiv sau s-ar micsora nr. lor insa suntem intr-o degradare: morala, fizica, sociala etc. teribila! Exceptionala intrebarea! Numai bine!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RobertG101):

As intelege de ce crezi asta daca te_ai culca cu o pro_stituata. dar sa crezi asta despre toti oamenii care au facut sex, esti cam dus cu pluta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RobertG101):

Ma bucur sa 'aud' asta.

| cyupaku a răspuns:

Robert! toate au un inceput

suntserios
| suntserios a răspuns:

O sa vina si momentul tau, nu dispera

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru RobertG101):

Da, cred. Te frustreaza si incerci sa iti cauti singur scuze si sa te conginvi ca nu e asa. Daca nu te deranja nu te gandeai si nu mai exista discutia asta acum.

suntserios

"Ăsta e adevărul, mulți umblă după plăceri deșarte, în loc de sentimente sincere"

daca asta vroiai sa exprimi inseamna ca nu ai facut-o deloc bine vorbind despre BTS, igiena si alimentatie.

suntserios

Pai ce naiba? Te contrazici singur. Vrei sa ne explici cum unii umbla dupa placeri desarte si nu dupa sentimente profunde si scopul tau e sa ai un corp perfect? Wtf

suntserios

Am inteles si mai bine acum. Esti complexat de corpul tau si de aia esti frustrat ca nu poti ajunge sa faci sex. Hai nu o mai da pe aia cu sentimente si placeri desarte, ca se ved de la o posta frustrarile tale

| Ara997 a răspuns (pentru Caro34):

Nici raspunsul tau nu e mai prejos!

| Deliiiia a răspuns:

Uite un băiețel cu o părere foarte bună despre sine, m-au amuzat răspunsurile din comentarii. După părerea mea, suntserios are oarecum dreptate, însă ar fi putut masca părerea lui cu o altă exprimare, nu atât de directă. Unele afirmații ale tale cum că celălalt e limitat sau fanatic religios sunt mai mult decât deplasate și scot în evidență de fapt propriile tale capacități. E bine că îti place să te informezi despre anumite subiecte mai spirituale, însă trebuie să accepți și opinia altora, dar și faptul că ești doar la început de drum și nu cunoști încă,, adevărul suprem''.

Cât despre virginitate, nu e vorba de avantaje sau dezavantaje. Societatea de astăzi are o mentalitate greșită din punctul meu de vedere în privinț acestui subiect. Fiecare individ o poate pierde în funcție de concepțiile personale și de ce nu, de oportunități. Mai repede sau mai târziu, oricum e bine.

| Deliiiia a răspuns (pentru RobertG101):

Asta doar în teorie, cu practica stăm mai rau și rămânem la lucruri mărunte.

Mă bucur atunci. Mult succes și atenție la orgoliu! happy

Tot ce scrii are un anumit aer de superioritate. Cand vei ajunge mai departe in dezvoltarea ta personala si spirituala vei dobandi si acel aer de egalitate, simplitate si simpatie. Noi de fapt suntem la fel, toti suntem o creatie unica si frumoasa. Eu iti inteleg si nevoia de a fi asa. Nu poti demonstra ca nu esti orgolios afirmand asta, ci trebuie sa reiasa din ceea ce faci.