Nu e nimeni urat la exterior. Toti sunt dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, nu exista sa fii urat.
Frumusețea e 100% relativa, e doar in ochii privitorului.
Crd ca ai o problematic cu tine. Și eu am avut multe și ma credeam urâtă. Trebuie sa înveți sa te accepți asa cum ești nu exista sa fi urat și despre ce e la interior normal ca, contează. Sa zicem cavb cu o fată frumoasă /băiat și scrie greșit nu crd ca ți-ar mai plăcea de acea pers. Dar știi poate bunica ta face o prăjitură bună dar arata urat și tu iei una frumoasa fără gust cam asta e viata
Partea buna e ca știi ca nu te vrea pentru ca ești frumoas/a și pentru cum te comporți
Și eu sunt urata
Partea buna pe care o văd în lucrul asta, e ca oameni ma respecta (unii nu toți) pentru caracterul meu
Și dacă o fii cineva sa ma iubească se va îndrăgosti categoric, doar de caracterul meu nu de alte iluzi care trec în timp
Pentru mine in ultimi a devenit tot mai importanta personalitatea omului, dar nu pot nega ca conteaza si fizicul, mai aiurea e sa fi si urata si ipocrita, dar privind spre o relatie da conteaza ce personalitate ai, dar asta nu inseamna ca daca x e urat are o personalitate buna
Degeaba stii asta daca o sa te gandesti ca e prea bun/buna pentru tine
O sa-ti sapi singur groapa daca nu ai incredere de sine.
Man, exteriorul se aranjeaza daca pui interes, unii asteapta sa arate bine fara sa investeasca timp, stres, interes....mor cand ii aud
Poate.dar mie îmi place când ma uit in oglinda sa-mi placa ce văd. ‘)) Frumusețea nu este despre..cum te privește nu stiu cine, ci de cum te privești tu. Sincer? Pe mine nu m-a interesat niciodată ce a zis lumea despre mine. ‘))