Boboteaza e pe 6 ianuarie, in privinta ursitului, cu firul de busuioc sub perna, etc. sunt obiceiuri din batrani pe care le mai pracica fetele de la tara.
@luchass: Ar fi al 3-lea razboi mondial
Cat de intrebare e o prostie, asa facea si matusa`mea...Acu are 43 de ani si e nemaritata saracuta, chiar daca e slaba si frumoasa...Na!
Nu e bine sa crezi in asa ceva.Cum a zis si BRO. E o prostie dupa parerea mea.Cum sa-ti visezi ursitul si gata ala e.Il si iau de barbat. Iti dai seama cum ar fi sa fie adevarata asta? Toata ziua aceea fetele fac greva foamei
. Doamne fereste
. Si cum am spus.Nu e bine sa crezi in:ocultism, vrajitorie, prezicerea viitorului, superstitii, si multe altele.Am luat din cartea de religie ca sa nu zici ca vorbesc baliverne pe aici
Vaii mi-am amintit de nebuniile din liceu, numaram stelele, in fiecrae seara sau mai faceam un ritual seara ca colegele mele de camera, era vb de o rugaciune si ne inchinam ca budtitii in camera, sa nu mai zic de alte porcarii ca na, nu e bine sa zic chiat tot si nimic, nimic, din contra sotu meu lucra la 3 case distanta de mine si culmea abia dupa cati-va ani l-am cunoscut ca dehh eram la scoala in oras nu ma interesa cine lucreaza la vecinu pe combina, imi amintesc si acum prima dta cand ma condus sotu meu acas m-a intrebat asa: ai venit la neamurii? cunoastea toata familia, numai pe mine nu, asta ee, in loc sa ma uit la vecinu cine lucreaza, ma uitam noaptea la stele, dupa cai verzii?