Boboteaza e pe 6 ianuarie, in privinta ursitului, cu firul de busuioc sub perna, etc. sunt obiceiuri din batrani pe care le mai pracica fetele de la tara.
@luchass: Ar fi al 3-lea razboi mondial
Cat de intrebare e o prostie, asa facea si matusa`mea...Acu are 43 de ani si e nemaritata saracuta, chiar daca e slaba si frumoasa...Na!
Nu e bine sa crezi in asa ceva.Cum a zis si BRO. E o prostie dupa parerea mea.Cum sa-ti visezi ursitul si gata ala e.Il si iau de barbat. Iti dai seama cum ar fi sa fie adevarata asta? Toata ziua aceea fetele fac greva foamei. Doamne fereste. Si cum am spus.Nu e bine sa crezi in:ocultism, vrajitorie, prezicerea viitorului, superstitii, si multe altele.Am luat din cartea de religie ca sa nu zici ca vorbesc baliverne pe aici
Vaii mi-am amintit de nebuniile din liceu, numaram stelele, in fiecrae seara sau mai faceam un ritual seara ca colegele mele de camera, era vb de o rugaciune si ne inchinam ca budtitii in camera, sa nu mai zic de alte porcarii ca na, nu e bine sa zic chiat tot si nimic, nimic, din contra sotu meu lucra la 3 case distanta de mine si culmea abia dupa cati-va ani l-am cunoscut ca dehh eram la scoala in oras nu ma interesa cine lucreaza la vecinu pe combina, imi amintesc si acum prima dta cand ma condus sotu meu acas m-a intrebat asa: ai venit la neamurii? cunoastea toata familia, numai pe mine nu, asta ee, in loc sa ma uit la vecinu cine lucreaza, ma uitam noaptea la stele, dupa cai verzii?