Nu am putut sa-ti vad tricoul, dar uite un site in care poti gasi tricori si le poti face cum vrei tu sa pui ce imagine vrei pe el sau altele si apoi sa-l comanzi site-ul = http://www.tu.ro/ Sper ca te-am ajutat. PS : Si apropo si eu am comandat tricouri de pe acest site deci nu e facatura;)
Decat sa cauti un astfel de tricou, care poate sa coste cat nu face, mai bine il imprimi tu.
Cumperi cateva coli de transfer de la libraria Diverta(sau din alta parte), si scoti imaginea la imprimanta.Aceasta imagine va trebui sa fie printata in"oglinda", lucru pe care il vei seta din calculator.Pe urma, asezi coala de transfer cu printul(imaginea) pe tricou, si presezi cu fierul de calcat, foarte incins(fara aburi), timp de 20-25 sec.La final, desprinzi usor coala de pe tricou.
ATENTIE-Inainte sa te apuci de lucru, e bine sa faci cateva probe pe niste bucati de material textil, asemanator cu cel al tricoului.Asta,ca sa poti verifica timpul optim de transfer.Iar fierul de calcat il muti din cand in cand, pe toate portiune colii de transfer, nu se tine numai intr-un singur loc.
Prefer sa-l cumpar. Oricum cel cumparat e mult mai rezistent ca cel facut de mine.
Ti-am facut aceasta recomandare pentru ca am lucrat 10 ani in acest domeniu, si aceasta este una din metodele de imprimare.Singura diferenta este ca firmele folosesc o presa termica pentru aplicarea graficii, presa pe care tu puteai s-o inlocuiesti cu fierul de calcat.
Daca ai fi reusit, cred ca puteai sa faci si o mica "afacere"cu prietenii.
Acea imagine pe care o ai, pune-o pe un stick, du-o la un centru de copiere, si roaga-i frumos pe cei de-acolo sa-ti decupeze doar desenul de pe tricou, si sa ti-l scoata format A4 pe hartia de transferi.
Vezi, ca rezolutia pozei trebuie sa fie foarte buna, pentru ca daca necesita marire, se pierde din claritate.
Dimensiunea rezolutiei ar trebui sa fie chiar peste 2272x1704. Daca e nevoie, cauta pe net alta poza mai buna.
Hai ca am gasit eu una, chiar buna. Uite aici:
http://www.vintagemovie-posters.com/iron-maiden-posters/
Dupa ce dai clik pe ea, o sa apara in gophoto.it; te duci undeva in stanga, la "open original", dai click si o sa-ti apara pe o pagina simpla, apoi stii ce sa faci-salvezi imaginea. Poti sa-i dai si un zoom, chiar daca e doar putin marita.
Banuiesc ca deja te-am innebunit dar vrea ca pe ea sa scrie doar Iron Maiden fara The Final Frontier
Hai ca iti mai dau o idee:du-te pe google la imagini, si in casuta de cautare scrii"Iron Meiden posters".Si de-acolo iti alegi ce crezi tu ca iti place.Sunt o gramada de imagini.
anonim_4396 întreabă: