O fi dulce razbunarea, dar ea este apanajul unuia mic, marunt si limitat! Nu cred ca ti-ai dori calificativul de " mic, marunt si limitat "din partea nimanui. O discutie face to face ar fi de preferat unei razbunari picante mai ales ca el a sezisat, prin indiferenta ta, ca a "calcat in strachini"
Stii faza cu razbunarea este arma prostului? Te rog nu fi unul dintre ei. Daca el a facut ce a facut este treaba lui daca are creier si nu il foloseste. Indiferenta doare mai tare asa ca lasa-l in pace. Sau zii in fata ca te simti ranita ca s-ar putea sa nu constientizeze ca tea ranit.
Nu apela la razbunare sincer nu cred ca merita sa-i acorzi atata importanta.inteleg ca te-a ranit dar asta nu inseamna ca si tu trebuie sa decazi si sa ajungi la nivelul lui razbunandu-te.nu iti spun sa il ignori pentru.ca poate nu poti totusi nu ii da satisfactia asta:nu il lasa sa vada cat de mult te-a ranit.am eu o vorba:"Voi ma raniti, ma faceti sa sufar dar eu o sa va ranesc pe voi mai tare, cu zambetul pe buze si cu indiferenta care stiu cat va doare!"
Indiferenta e cea mai mare si buna razbunare... indiferenta doare cel mai tare! de cate ori am incercat sa ma razbun pe un baiat, doar indiferenta a dat roade
MetalHead04 întreabă:
misauratcuviata întreabă: