Hei! Nu cred ca e vreo problema in faptul ca iti pui anumite intrebari, sa stii ca si eu obisnuiam sa fac chestia asta, si acum uneori cand ies pe afara sau sunt in autobuz etc si nu stau pe telefon ma uit in jur si 'analizez' lumea, ma intreb ce fel de oameni sunt, daca au multi prieteni, daca sunt multumiti de viata lor, etc. Cred ca e o chestie normala, uneori cand stai prea mult timp singur ajungi sa gandesti putin cam mult si sa observi lucruri pe care altii nu le-ar observa.
Hei. Nu ai nicio problemă, fiecare persoană are câte o ciudățenie a lui/ei. Tot ce ar trebui să faci este să nu te gândești că ești dată la o parte. Și încearcă să te gândești mai mult la tine când e vorba de ceva, tu ești pe primul loc dacă vrei să schimbi ceva nu persoanele din jur. Fă-ți mulți prieteni, conversează tot mai mult. Și alege-i pe prietenii buni. După acești prieteni te vor ajuta să treci peste ce este mai greu pentru tine. Și ar trebui să vorbești și cu părinții tăi dacă ai unele probleme ce ar putea să le înțeleagă și ei. Ai putea să mă contactezi dacă vrei un prieten virtual ~_~ Baftă ^.^
Nu e nimic in neregula cu tine, ceea ce faci tu e un mod de a trece timpul si iti mareste simtul observatiei. Restul depinde doar de tine, sa iesi, sa iti faci prieteni, sa nu stai nici macar o zi in casa, mergi in excursii, tabere, pelerinaje unde poti cunoaste oameni noi.
Nu stiu...de la un timp ma gandesc ca faptul ca stau mereu singura si nu vorbesc mai cu nimeni intr-o zi intreaga imi aduce anumite avantaje (lipsa vietii sociale imi da voie sa ma focusez pe studii si carti si filme), ma intreb des daca si cum ma va afecta pe viitor.Dar...nu stiu, parca nu sunt in stare sa comunic cu oamenii. Aveam o perioada in care chiar aveam prieteni, oameni cu care vorbeam zilnic.Dar n-am simtit nevoia sa tin legatura cu niciunul.Si chiar daca as fi vrut, nu dau niciodata mesaj prima pentru ca sunt convinsa ca deranjez persoana respectiva.Si cum eu sunt prima persoana de care uita cineva, rar primesc mesaj.Asa ca da.Dar pur si simplu parca nu mai am incredere mai in nimeni.Cam asa ajung eu sa n-am prieteni Nu stiu.E bine ca macar nu sunt singura care face asa.Multumesc de raspuns.