| reptila221 a întrebat:

Stiu ca ce o sa va spun acum, dupa ce o sa cititi o sa spuneti ca sunt nebun, dar nu e chiar asa:
Deci am 14 ani si merg la o scoala, acolo este un baiat care de fiecare data se ia de mine, si isi bate joc (tin sa mentionez ca el are 16).
Intondeauna cand sunt cu prieteni in pauza mare de 1 ora vine si se ia de mine ca boala de omul sanatos,mereu ma intreaba daca vreau sa ne batem si chestii din astea.
Acum o saptamana in urma a venit la mine si m-a saltat in sus pur si simplu, a fost ceva gen (what the hell is going on?) a inceput sa ma loveasca si surprinzator am reusit sa il lovesc cu genunchiul direct in nas ( tin sa mentionez ca stiu ceva bataie si ca nu sunt asa de paralel) apoi a venit directorul si ne-a despartit.
Saptamana aceasta m-a amenintat ca ma va dobora dupa scoala, nu imi este frica de el,dar stiu ca nu-l pot infrange singur + genunchiul ala a fost norocos,adica am reusit sa imi folosesc sansa la momentul oportun si am avut si noroc de impact.
Intrebarea mea este, stiti cumva cum as putea sa ma feresesc,pentru ca daca va reusii sa ma doboare nu o sa mai pot face nimic,pentru ca intra in forta si ma salta.
Stiu ca o sa imi spuneti ca ar trebui sa evit, si eu sincer asta as vrea nu vreau sa le fac probleme alor mei,dar e cu ochii pe mine, si nu am ce sa fac. ( stiu ca o sa spuneti alta treaba nu ai decat sa pui intrebari stupide? Dar eu sincer nu vreau sa fiu calcat in picioare de catre el, poate daca nu venea directorul reuseam sa il infrang atunci si sa ma lase in pace,dar nu a fost sa fie, si nu ar fi ca mi-e frica sa ma bat cu el, dar sigur o sa ma doboare si dupa bratele mele vor deveni camp de razboi).
Raspunde-ti la aceasta intrebare doar daca doriti!
Multumesc, anticipat!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu asemenea batausi nu-i de glumit si te-as sfatuii sa discuti cu diriginta ta, sau cu directorul scolii. Spune-le parintilor si roaga-i sa vina la scoala, pentru ca tu esti buli la scoala, nu pe strada si ceea ce se intampla in interiroul scolii, este raspunderea directa a dirigintei si a directorului scolii.
Baiatul ala trebuie sa fie oprit, pentru ca ceea ce-ti face tie, probabil face si altora si daca nu se gaseste cineva adult sa-l puna la punct, o sa bate si alti copii.

| Ioana990 a răspuns:

Te inteleg, dar ca sa nu te bata du-te la director si spune-i ca te ameninta ca te bate dupa scoala (daca nu ti-a dat mesaj pe Facebook, da-i tu si daca te ameninta ii arati directorului), daca nu vrei sa faci asta cand te duci acasa mergi cu mai multi baieti sau cu taxi-ul sau sa vina parintii sa te ia

| GreenVoid a răspuns:

Il prinzi afara cu inca doi si.l rupi.Probabil o sa se razbune si.o sa te bata.Iei bataie si dupa il prinzi iar afara si.l rupi si mai tare.Tre sa inteleaga pana la urmalaughing

| reptila221 explică (pentru GreenVoid):

Asta nu e o solutie, locuiesc in Anglia nu prea te bati afara.

| GreenVoid a răspuns (pentru reptila221):

Ia bataie la scoala atuncilaughing

| FaraNume1245 a răspuns:

Gandeste-te ca "decat sa planga mama mai bine sa planga mama ta". Daca crezi ca nu ai alta solutie si bataia e singura, atunci fa-o.