Daca are par pe maini conteaza? Asta inseamna ca placi fizicul doar. A fost draguta pana ai vazut ca are par pe maini...
Pai ti-ai pierdut interesul deoarece ti se pare ca e o fata barbatoasa sau ti se pare scarbos acel lucru, dar sa stii ca este in regula acest lucru pentru ca sa stii ca intotdeauna conteaza continutul nu coperta +ca "un mit" spune ca femeile cu par pe mana o sa aiba o viata sexuala foarte intensa deoarece sexapellu este foarte ridicat...ma rog incearca sa treci peste acel amanunt si sa te gandesti ca nimeni nu e perfect..bafta!
Mda, dar de cand e important daca are sau nu par pe maini? Poate esti vreun sofisticat care-ti plac sofisticatele
Se explica ca iti place mai mult fizicul persoanei de cat propria sa personalitate adica slectezi persoanele dupa cum arata
Buna esti tare haios, poate tipa a uitat sa se epileze pe maini, si ce este grav in asta?)cunosc multe fete frumoase la corp si la fata care nu se epileaza pe maini
Te atragea doar fizic ceea ce nu e anormal. Se pare ca are ceva in plus ce tie nu-ti place Ce-i de facut? Las-o in pace. Gusturile nu se discuta, fiecare e diferit in felul sau, tie-ti displace parul pe maini la fete, nu e nimic anormal in asta.
Eu stiu altceva despre fetele astea sunt foarte "energice" in pat, asa spunea bunicu' lu' tataia=l meu care a fost angajat ca general in lupta de la Cotul Donului, dar o fata poate fi "energica" in pat daca baiatul pune suflet in ceea ce face
Care chestie? Că eşti un puţoi superficial?
Sfatul meu: ia-ţi o păpuşă gonflabilă; aia nu are păr nicăieri şi se mulţumeşte şi cu un puţoi superficial.
Sa stii ca parul meu de pe maini e blond si nu se vede urat
Ce am scris eu si ce ai inteles tu, nu am nimic impotriva, ador asa ceva
Am vrut doar sa-ti aduc la cunostinta despre cum sta treaba cu parul meu, asa ca nu ma intereseaza daca nu te intereseaza