anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu o tipa draguta, adica ma atragea cat de cat, pana am vazut ca are par pe maini, practic mi-am pierdut complet interesul pentru ea, nu intentionat, cum se explica chestia asta?

17 răspunsuri:
| K4sZz a răspuns:

Daca are par pe maini conteaza? Asta inseamna ca placi fizicul doar. A fost draguta pana ai vazut ca are par pe maini...

| horia98 a răspuns:

Pai ti-ai pierdut interesul deoarece ti se pare ca e o fata barbatoasa sau ti se pare scarbos acel lucru, dar sa stii ca este in regula acest lucru pentru ca sa stii ca intotdeauna conteaza continutul nu coperta +ca "un mit" spune ca femeile cu par pe mana o sa aiba o viata sexuala foarte intensa deoarece sexapellu este foarte ridicat...ma rog incearca sa treci peste acel amanunt si sa te gandesti ca nimeni nu e perfect..bafta!

| CorneliaC a răspuns:

Mda, dar de cand e important daca are sau nu par pe maini? Poate esti vreun sofisticat care-ti plac sofisticatele

| ioanamaria2001 a răspuns:

Se explica ca iti place mai mult fizicul persoanei de cat propria sa personalitate adica slectezi persoanele dupa cum arata

| ANONIMANONIMI a răspuns:

Buna esti tare haios, poate tipa a uitat sa se epileze pe maini, si ce este grav in asta?laughing)cunosc multe fete frumoase la corp si la fata care nu se epileaza pe mainihappy

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Te atragea doar fizic ceea ce nu e anormal. Se pare ca are ceva in plus ce tie nu-ti place happy Ce-i de facut? Las-o in pace. Gusturile nu se discuta, fiecare e diferit in felul sau, tie-ti displace parul pe maini la fete, nu e nimic anormal in asta.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru CorneliaC):

Eu stiu altceva despre fetele asteawinking sunt foarte "energice" in pat, asa spunea bunicu' lu' tataia=l meu care a fost angajat ca general in lupta de la Cotul Donului, dar o fata poate fi "energica" in pat daca baiatul pune suflet in ceea ce face tongue

NOname
| NOname a răspuns:

Care chestie? Că eşti un puţoi superficial?

Sfatul meu: ia-ţi o păpuşă gonflabilă; aia nu are păr nicăieri şi se mulţumeşte şi cu un puţoi superficial.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Bitchhhh please

| CorneliaC a răspuns (pentru SpitalulDeGlumeti):

Sa stii ca parul meu de pe maini e blond si nu se vede urat happy

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru CorneliaC):

Ce am scris eu si ce ai inteles tu, nu am nimic impotriva, ador asa ceva

| CorneliaC a răspuns (pentru SpitalulDeGlumeti):

Am vrut doar sa-ti aduc la cunostinta despre cum sta treaba cu parul meu, asa ca nu ma intereseaza daca nu te intereseaza happy

NOname
| NOname a răspuns (pentru CorneliaC):

Hey, luaţi-vă o cameră! : ))

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru NOname):

Ador maenaj a troisebatting eyelashesbatting eyelashes te fac o tura?

NOname
| NOname a răspuns (pentru SpitalulDeGlumeti):

Aha, în visele tale.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru NOname):

Ooohh, e bun si-asa kiss

| Roses a răspuns:

Ce stupizenii gasesti pe TPU cateodata... Gen intrebarea ta...