Nu am salariu de abia am implinit 18 ani sunt in clasa 11
Imi pare rau dar la 18 ani mergi si munceste. Nu e pentru toata lumea scoala. Mergi in weekend muncesti cu ziua mai faci un ban si faci tu baia in cateva luni.
Nu ma puteti ajuta cu nimc doar ca am vrut sa imi spun problemele
Te inteleg dar tu ce faci ca sa iesiti din aceasta stare de saracie? Muncesti?
Recent am implinit 18 ani si sunt in clasa 11, am vorbit cu un vecin sa ma angajeje la depozitu in care lucreaza el daca mai sunt locuri, imi va spune daca mai sunt locuri dupa ce vorbeste cu seful lui saptamana viitoare intr-o zi
Din alocatie imi mai cumpar chesti pentru scola si haine si ceva dulciuri un suc o inhetata
Un sfat mai rau nu cred ca putea sa-l dea altcineva. Cum sa il indemni sa abandoneze scoala? Ca sa munceasca cu ziua trebuie sa si stie sa munceasca la ceea ce i se cere, ca altfel nu il primeste nimeni la munca.
Te inteleg foarte bine, deoarece si eu ma spalam in lighean si invatam de la lampa iarna. Singurul lucru care nu-mi lipsea era mancarea (carne odata pe saptamana). De aceea, fiind cel mai mic din cei 8 frati, mi-am jurat mie sa fac in asa fel incat copiilor mei sa nu le lipseasca nimic. Si am putut face acest lucru invatand. Deci nu cumva sa abandonezi invatatura.
Imi dau seama ca ti-ai spus oful aici si ai avut totusi o mica speranta ca cineva va va ajuta. Poate se vor gasi binevoitori cu posibilitati sa va ajute sa va faceti o baie, lucru care nu trebuie sa lipseasca intr-o casa in zilele noastre.
Acolo trebuie sa invete pentru ce va face in viitor. Cu o asemenea gandire nu vreau sa ma asez la discutie.
Pai pana la viitor hai sa rezolvam prezentul. Ca fara prezent nu ai viitor nu? E interesant sa ai un punct de vedere atat de slab incat iti e frica sa il dezbati.
Am scris cum a fost traiul meu in copilarie. Am ajuns unde sunt invatand. Cu spalatul in lighean, facandu-mi temele la lampa cu petrol, deoarece eram o zona neelectrificabila (daca stii ce era aia). Eu am spus doar atat: sa nu abandoneze scoala.
Păi mai ai multe metode, să publici reclame pe google /YouTube etc.
Să editezi pentru bani dacă știi.
Să fii ospătar că se redeschid restaurantele și terasele.
Dacă ai un pc decent poți fi gamer de închiriat cu 500 sau 1000 lei pe lună. Joci jocuri pentru alții (Îi buatezi, îi treci de levale etc) sau poți preda online copiilor de clasa a4 a, a5 a etc lecții la mate/română etc.