Părinți tăi sunt rasiști ca să ști asta din prima noi țigani nu avem nicio vina ca români sunt drogați aparatiști pedofili invidioși și plini de ei arfe și figuri.
Buna.Sa stii ca parintii iti vor doar binele.Toti adolescentii considera ca au o judecata deplina, logica, ca aleg pentru propria persoana, dar in 90% din cazuri grupul sau anturajul tau iti dicteaza alegerile, chiar daca tu te pacalesti ca nu te-a influentat nimeni si e alegerea ta.Din moment ce ascunzi viciul fumatului de parinti, asta denota ca nu esti destul de matur, esti inca copil, altfel le-ai fi zis chiar tu inca de cand te-ai apucat.Cand vor simti mirosul de tigara odata ce esti intrat pe usa iti zic ca 100% pe prieteni vor da vina.) Iar latura aceasta rasista a lor nu o poti elimina sub nicio forma. Dupa o anumita varsta sansele sa ii schimbi prejudecatile unui adult sunt aproape 0. In locul tau mi-as concentra efortul si energia pe altele.
Uite frate dacă tu nu-ți dorești sa fumez poate veni și tata din groapa ca nu vei fuma înțelegi? Asta ești asa ești tu a că ești prost și te iei după toți drogați pai aia este vina ta tu te iei după drogați vina este a ta dacă te apuci de prosti și rahaturi nu-i vina noastră și vina la prost ca se apucă de prosti și rahaturi și drogrui înțelegi? Așa că nu da vina pe noi țigani ca noi facem și dregem voi va apucați de rahaturi singuri sa va drogați sa Fumați sa beți ca asa este Românul invidios spurcat n-ai ce face rasă spurcată românul.
Fără supărare, dar daca te-ai apucat de fumat, clar nu știi ce e bine și ce nu.
Mai mult, gândirea ta e una topic adolescentina.Nu e chiar așa cum spui tu,daca prin trăitul adolescentei te referi la fumat, băut și relații sexuale cu tipe,asta clar nu este un mod de a trai.
Încă ceva, lucrurile pe care le faci acum,vor avea efecte negative mai târziu, gen fumatul.
Nu mai bine îți dezvolți skill-uri in comunicare, vorbind cu fete sau nu mai bine faci sport, fie el și acasă ca sa arăți mai bine sau nu mai bine citești ceva cărți de dezvoltare personala sau chiar sa descoperi un hobby?
Decât să pierzi energie inutil cu niste oameni de care nu vei mai auzi la un timp, nu mai bine investești timpul în tine?
Adică pe bune
Partea buna este ca stii cam cum arata viitorul. ce recomand eu pentru parintii tai e sa-ti iei un oculele si sa le canti "Eu iubesc o tigancusa" si totul se rezolva de la sine. Daca nu, falfai-le bancnotele de 100 de lei peste 10 ani cand o sa fii miliardar
Bravo lor! Sunt niste parinti responsabili si iubitori, care isi protejeaza copilul adolescent de posibilele accidente sau necazuri.
La 17 anisori esti inca copil, indiferent ca tu te crezi mai mare decat esti in realitate si prin atitudinea asta chiar demonstrezi ca nu nu esti capabils a vezi binele de rau si sa intelegi ce ti s epoate intampla la anii astia.
Adolescenta ti-o traiesti citind, invatand, ascultandu-ti parintii, facand un sport de echipa, mergand la cluburi scolare, mergand la olimpiade, pana termini liceul si-ti iei BAC-ul, dupa care poti fii pe picioarele tale, traind asa cum vrei.
Baiete, cand o sa implinesti 18 ani si o sa pleci din casa parintilor poti sa te arunci si in fata trenului, esti pe cont propriu. Ei vor ce-i mai bine pentru tine, daca nu te lasa atunci nu te lasa, nu mai insista. Plimba-te cu bicicleta, citeste o carte ca cred ca n-ai mai deschis una de 2 ani si fa lucruri utile.
Utilizatorul isi stersese intrebarea cand ai raspuns tu? ca am impresia ca vorbesti fantomele!
Părinții tăi au dreptate, stai departe de tzigani, nu merita sa ai prieteni tzigani. sunt rușinea României ei
Da parintii tai sunt niste rasiști si "comuniști" daca au ramas cu ideeea asta. Poti sa le spui ca exista tigani poate cu mai multe studii decat au ei. Eu am 2 facultati de exemplu si am reusit sa trec teste foarte importante de la diferite instituții ale statului si uite ca sunt tigan. Daca inteleg lucrul asta poate te lasa sa iesi afara.
Rusine esti tu! Pun pariu ca daca iti numeri realizările nu cred ca folosești nici cele 5 degete de la o mana.
Fiecare popor este răspunzător pentru imaginea pe care o are, iar tziganii au o imagine negativă din cauza lor, deoarece majoritatea dintre voi sunteți hoți, lipsiți de educație și faceți doar circ pe oriunde mergeți, iar pe mine mă deranjează în mod special faptul că aveți acte românești și figurați cu ele, pentru că voi nu sunteți Români, nu sunteți nici măcar europeni, România pentru voi nu este acasă, m-am săturat să tolerez o etnie, care a distrus imaginea României, nu o să vă iert niciodată, pentru tot răul pe care îl faceți din cauza voastră străinii ne confunda cu voi, îmi doresc din tot sufletul să fiți recunoscuți de India ( deoarece India este casa voastră, patria voastră) România nu este casa voastră, patria voastră. România este tara Românilor, iar strămoșii mei sunt Romani( imperiul Roman ), slavii, iar strămoșii voștri sunt indienii și pakistanezi. Duceți-vă în mama patrie și lăsati România în pace. Voi nu sunteți Romani.
Auzi si tu " nu o sa va iert niciodata".
In primul rand, nu mai exista etnie pura, pentru ca europenii, asiaticii, africanii s au unit acum mult timp. In plus eu de exemplu cred ca aduc mai multa valoare României, deoarece contribui mult la dezvoltare, tu în schimb ce faci? Esti un frustrat care poate n are nici liceul terminat si comentează aiurea. Cu ce esti tu mai bun? Iti zic eu cu absolut nimic. M am saturat de rasiști nebuni ca tine care sunt incredibili de frustrați, va urăsc cel mai mult pe voi pentru ca eu n am auzit nici un rasist care sa aiba un loc de munca bun sau sa aiba macar niste studii superioare mai bune, doar oameni prosti multi de la tara care comentează aiurea si dau vina pe tigani ca au eșuat ei in viata, exact ca naziștii. In al doilea rand, cu ce argumente ne trimiti tu in India? Îi selectezi doar pe aia negrii nu? Nu conteaza ca poate nu sunt tigani 100% sau poate nu sunt deloc. Cu ce drept faci asta? Ma gandesc oricum ca iti scriu degeaba, ca oricum tu argumente nu dai
Piciu_Mihaela_ întreabă: