Nicio şcoală nu poate interzice prin regulament părul lung la bărbaţi.
Am auzit că eşti din Galati, la ce liceu nu-ţi dăvoie cu părul lung? Că eu am terminat la AUTO, şi-am fost singurul băiat cu părul lung din şcoală (în ultimii doi ani), şi nu mi-a zis nimeni nimic.
Toată chestia este să-l ai curat, şi să-l ţii prins cât eşti la şcoală. În rest, nu prea au nici un drept să-ţi spună să te tunzi.
Tinere, spune-le ca o sa il tii legat si cu o sapca sau ceva pe cap ar fi cel mai decent. Cum fetele a voie cu parul legat, asa si tu poti avea. Spune-i si la director si va intelege.
E prostie mare, eu nu prea inteleg oamenii astia care gandesc de genu asta, frate daca femeile/fetele au parul mare care este problema la barbati? Daca ei doresc sa aiba parul mare care e problema? Nu e acelasi par? De ce majoritatea gandesc asa?
Si eu am vrut sa-mi las parul mare dar din cauza muncii trebuie sa ma tund tinand cont ca lucrez la mancare + ca tatal meu mi-a zis " da ce esti gay?" da bine ca el in tinerete si-a lasat parul pana la umeri.
Mai nu stiu ce sa-ti spun, singura metoda este sa mearga parintii tai sa vorbeasca cu directorul macar mama ta sa mearga.
Poza este de super se vede ca ai parul des si bogat.
Poti sa-ti faci dreaduri si sa le tii prinse. Nu cred ca ar avea ce sa iti mai zica. Asa cum si fetele au voie cu parul lung, nu vad de ce baietii nu ar avea
Pai poti sa iti pui parinti sa vb cu directorul si sa iti ti parul prins, nu are ce sa iti zica.
Da, dar dupa ce se satura de dread-uri( sau dupa ce o sa se faca urate) iti dai seama ca va trebui sa isi taie tot parul, nu?
Nu ce l-am adus pe taica-miu la scoala si a rezolvat ca si el pare parul lung
XatomisX întreabă:
Andrei67y5 întreabă: